barátnők beszélgetnek

3 csillagjegy, akivel mindig mindenki barátkozni akar – ezért!

Az alábbi jegyek szülöttei mindig lehengerlően jó első benyomást tesznek másokra.

Az első benyomás igenis számít – olykor néhány másodperc alatt eldől, hogy szimpatikusak vagyunk-e a másiknak, egy hullámhosszon vagyunk-e a másik féllel, avagy inkább kerülnénk egymást a jövőben.

Persze az első benyomásból született érzések bármikor változhatnak, ha kicsit jobban megismerjük egymást, de valószínűleg olyan tapasztalatunk is volt már, hogy akárhogy igyekeztünk, sehogy sem tudtunk megkedvelni valakit, aki már elsőre antipatikus volt a számunkra. (Lehet, mert ezt a 9 mondatot használta, amitől azonnal ellenszenvessé vált?) Asztrológiai szempontból három olyan csillagjegy van, amelyik szimpátia terén igazi nyertes: ők általában már a legelső találkozáskor elnyerik embertársaik tetszését. Íme, a horoszkópjuk szerint kik teszik a legjobb első benyomást a környezetükre, kik azok, akik azonnal népszerűek lesznek, akárhová vezessen is az útjuk.

Oroszlán 

Ha arról van szó, hogy maradandó benyomást keltsen, amely az első másodperctől kezdve mindent és mindenkit magával ragad, az Oroszlán verhetetlen. Ez a tűz jegy pontosan tudja, hogyan kell magát a legjobb oldaláról megmutatni, prezentálni. Amikor a csillagjegy szülötte belép a szobába, automatikusan minden tekintetet magára vonz. Az Oroszlánok mindig barátságosak, bájosak és nyílt szívűek másokkal szemben – akár régóta ismerik őket, akár csak most találkoztak. Kevés olyan ember van, akit az Oroszlán ne tudna már az elején megnyerni magának. Nincs benne szociális szorongás, ezért is teremt könnyen kapcsolatot másokkal.

Ikrek 

Az Ikrek számára könnyű azonnal megnyerni embertársait. A levegő jegye szociális és kíváncsi természetével azonnal begyűjti a jó pontokat, emellett jó alkalmazkodó és kommunikációs tehetségével sikerül mindenkit az ujja köré csavarnia. Különösen pozitív hozzáállása és mások iránti érdeklődése biztosítja, hogy az Ikreket kedvelik az emberek. Az első benyomás mindig ugyanaz: Jól ki lehet velük jönni, szeretnének hosszú távon is barátkozni velük.

Nyilas 

A Nyilas szintén azon csillagjegyek közé tartozik, amelyek mindig mindenkit megnyernek már az első találkozáskor. Ez a jegy imád új emberekkel megismerkedni, és ezt a nyitottságot, érdeklődést sugározza magáról. A Nyilasok azonnal megnyugtatnak, és tudják, hogy nem kell meggyőznöd vagy lenyűgöznöd őket ahhoz, hogy megkedveljenek. Emellett rendkívül jó hallgatóságnak bizonyulnak, türelmesek, megértők, valahogy azonnal bizalmat ébresztenek a másikban, hogy akár a legnagyobb titkokat is feltárjuk előttük. Ráadásul mindig mindenre és mindenkinek van egy megfontolt, bölcs tanácsuk.

Kiemelt kép: Unsplash