Csak kevesen ilyen szerencsések a zodiákusok közül!

Mind ismerünk olyan típusú embereket, akik játszi könnyedséggel veszik az akadályokat, bátran magukhoz ragadják az irányítást és mindig nyitottak az új lehetőségekre. Csak távolról figyeljük őket, ahogy sikert sikerre halmoznak, a legmostohábbnak tűnő helyzetből is kihozzák a maximumot, miközben nem veszítenek lendületükből.

Gyakorlatilag megállíthatatlanok, mintha az égiek és őrangyalaik összedolgoznának, hogy hozzájáruljanak boldogulásukhoz. Lehet, hogy csak mázlijuk van, önmagukban és a sors kezében bízva kizárólag az előttük álló útra koncentrálnak, vagy ami még valószínűbb, egyszerűen szerencsés csillagzat alatt születtek. 

Valamennyi állatövi jegynek megvannak a maga egyedi tulajdonságai, melyek önmagukban szerencséssé és különlegessé teszik őket, ám vannak olyan zodiákusok – főként a Jupiter vagy a Vénusz által uralt jegyek – melyek igazán áldottnak érezhetik magukat. Az univerzum kegyeltjei ők, akik születésüktől fogva extra önbizalommal és szerencsével vannak felruházva, így másokkal ellentétben el is érik, amiről életük során álmodoznak. 

1. Halak (február 19- március 20.)

A Halak jegy szülöttje híres tévedhetetlen intuíciójáról, együttérzéséről és a spirituális világhoz fűződő szoros kapcsolatáról. A Halakat a Neptunusz bolygó uralja, az álmok, az illúziók és a transzcendencia bolygója, mely gazdag belső világgal és különleges empatikus készséggel ruházza fel ezeket a zodiákusokat. Egyedi tulajdonságaik révén képesek hozzáférni a kollektív tudatalattihoz, emiatt rendkívül kreatív személyiségek, képzeletük pedig nyitottá, érzékennyé teszi őket az univerzum által küldött üzenetek megértésére, befogadására.

Ez a különleges áldás olykor teher is lehet a számukra, ám kárpótolja őket a bizonyosság, hogy maga a sors vezeti őket a kijelölt úton. A Halak jegyű személyek mind a 12 állatövi jeggyel képesek harmonikus kapcsolatot kialakítani, feltétel nélküli szeretetet tanúsítani irányukban. A Vénusz bolygónak hála megbocsátóak, türelmesek, kedvesek és áldozatkészek, Szűz testvérjegyük jóvoltából következetesek, míg a Jupiter épp azzal a szerencsével ruházza fel őket, amelyre a Halaknak szükségük van hitük, optimizmusuk megtartásához. 

3 csillagjegy szerencsés

A Halakat a megérzéseik és érzéseik vezérlik – általában jó irányba, és sokszor a szerencse is melléjük szegődik (Fotó: Canva)

2. Nyilas (november 23. – december 21.)

A Nyilas jegy szülöttje kitartó, ambiciózus, kalandvágyó és optimista, aki szereti felfedezni az élet örömeit és új tapasztalatokat gyűjteni, ám mindemellett (vagy talán épp a felsoroltak okán) a Nyilas az egyik legszerencsésebb csillagjegy is a zodiákusok között. Tekintve, hogy a Jupiter bolygó uralja, a Nyilas állatövi jegy magában hordozza a növekedést és a jó szerencse energiáit, ehhez társul kezdeményező szelleme, lehengerlő optimizmusa és lényeglátó szemlélete, mely mind megteremti számára a szerencsés helyzeteket. 

A Nyilasok az esetek többségében jó időben vannak jó helyen, nem félnek feszegetni a határokat, ellenben hírből sem ismerik a vereséget – addig mennek, amíg el nem érik, amit kitűztek maguk elé. Képesek ráérezni az előnyös szituációkra, felismerni a szerencsés együttállásokat, a személyes fejlődés lehetőségét és kiaknázni az adódó alkalmakat.

Mivel lételemük a felfedezés, a tanulás iránti vágy, ezért ritkán szalasztanak el olyan pillanatokat, melyekben mindezeket kamatoztathatják, bátor hozzáállásuk pedig csak erősíti előnyös pozíciójukat az égiek szemében. 

3 csillagjegy, aki nagy eséllyel egyedül marad öregkorára.

3. Oroszlán (július 23.- augusztus 23.)

Ide nekem az oroszlánt is, szoktuk mondani a hétköznapokban és a Nap uralta csillagjegy, az Oroszlán valóban ezzel a vehemenciával veti bele magát bármibe, ami fontos számára az életben. Az Oroszlánok magabiztossága irigylésre méltó, előre jutásukhoz sokszor elegendő is ez a nagy mértékű önbizalom, ami az esetek többségében bevonzza a sikert azon a területen, amellyel céljaik vannak. Ám az Oroszlánokat nem csupán karrierjükben áldották meg jó szerencsével.

Gyakran azért is gondolhatjuk úgy, hogy biztosan az univerzum kegyeltjei, mert természetes karizmájuk, vezetői tulajdonságaik, vidám természetük, életerejük és lehengerlő vonzerejük miatt az emberi kapcsolatok útvesztőjéből egyaránt győztesként kerülnek ki. Magánéletük gazdag és sokszínű, emellett nagylelkűek, gondoskodóak és sugárzik belőlük az energia, nem csoda hát, hogy mindenki keresi a társaságukat.

Talán te is köztük vagy! Az alábbi 3 csillagjegyre idén élete nyara vár. 

Kiemelt kép: Canva