Meghan Markle és Harry herceg nem ülnek a babérjaikon. Alig néhány hete indították el saját weboldalukat, ráadásul Meghan Markle új üzleti vállalkozását is szeretné felvirágoztatni.

Most pedig ismét a címlapokra kerültek új terveikkel. Mire készülnek Sussexék?

Amióta minden síkon látványosan szakítottak a brit monarchiával, a sussexi herceg és hercegné azon fáradozik, hogy globális márkává fejlessze saját brandjét.

Ennek újabb állomásaként a hercegi páros két új műsort is indít a Netflix streaming szolgáltatóval kötött, 100 millió dolláros szerződésük részeként.

Ismét közelebb kerülhetünk a hercegi párhoz

A Deadline szerint Meghan Markle és Harry herceg új vállalkozása arra ad lehetőséget mindkettőjüknek, hogy mélyebben felfedezzék a szívüknek kedves tevékenységeiket. A hercegné a kertészkedés és a főzés szépségeiben fog elmerülni, melynek köszönhetően új életstílus-márkáját megismerheti majd az egész világ. A herceg pedig gyerekkora meghatározó sportja, a lovaspóló rejtelmeibe fog fejest ugrani.

meghan markle főzés

Meghan életében központi szerephez jut a főzés (Fotó: Chris Jackson/Getty Images)

Meghan Markle a producere is lesz a sorozatnak, amely középpontjába a főzést, kertészkedést, szórakozást és a barátságot állítja. Rendezőként nem mást sikerült megnyerni, mint Michael Steed-et, aki az egykori világhírű séffel, Anthony Bourdainnel dolgozott együtt.

Meghan Markle levárt készít

A hercegné ételek iránti szeretete nem újkeletű, hiszen már a monarchiabeli kalandjai előtt is közismert volt a jó ételek és borok iránti vonzalma. 2014-ben indította el The Tig nevű életmód blogját, melyet kedvenc borfajtája, a tignanello után nevezett el. Az oldalon különböző cikkek szerepeltek a mentális egészség, valamint a gasztronómia témájában. A receptek többnyire friss összetevők kombinációját mutatták be meglepően bátor ízvilágokat kínálva.

Meghan Markle komolyan veszi a konyha világát, erről tanúskodott a hálaadásnapi pulykája vagy a Hubb Community Kitchennel való együttműködésének gyümölcse, a jótékonysági szakácskönyv, ami azonnal bestseller lett.

Az időzítés nem véletlen, hiszen a hercegné új luxus életmód márkája is nemrég indult el hódító útjára.

Így hamarosan látni fogjuk, ahogy Meghan Markle lekvárt készít, majd el is adja azt.

Harry herceg lépést tart a feleségével

A második sorozatot elsősorban Floridában forgatják majd az amerikai lovaspóló bajnokságon, ahol a nézőknek páratlan részletgazdagsággal mutatják majd be a sportág rejtelmeit.

Bátyja és édesapja mellett Harry herceg szintén évtizedek óta megszállott rajongója a pólónak, gyakran szerepel jótékonysági meccseken, ahol saját alapítványa segítségével eddig komoly összegeket gyűjtött dél-afrikai gyerekek és fiatalok számára, akiket a szegénység mellett az AIDS is sújt.

harry herceg lovaspóló vilmos herceg

Vilmos és Harry herceg is nagy pólórajongók (Fotó: Samir Hussein/WireImage)

Harry két éve csatlakozott a Los Padres csapatához, ahol gyakori látvány lett, amint a herceg felszereli a lovát, Meghan Markle pedig mosolyogva drukkol a férjének. A sorozat célja, hogy megmutassa a lovaspóló szépségét és szenvedélyét, amely a játékosokat is magával ragadja.

Meghan lesz az új Gwyneth Paltrow?

Sussexék tehát életük újabb szeletét kínálják fel a közvéleménynek. A kóstolás vélhetően sikeres lesz, hiszen már a páros első Netflix projektje, a Harry & Meghan több, mint 81 milliós nézettséget hozott az indulását követő három hétben. A híres Oprah-val készült interjú 17 millió feletti nézőszámot produkált, szóval azt gyanítjuk, hogy a Martha Stewart vagy Gwyneth Paltrow babérjaira törő Meghan Markle ismét feltűnik majd az emberek életében, legalábbis a konyhájukban biztosan.

Meghan Markle anno merész elképzelésekkel érkezett Nagy-Britanniába.

Kiemelt kép: Max Mumby/Indigo/Getty Images