david-beckham-michael-j-fox-bafta

David Beckham rajongó tiniként viselkedett Michael J. Foxszal

A 2024-es BAFTA-gálán futottak össze.

Február 18-án tartotta meg a 77. BAFTA-gálát a Brit Film- és Televíziós Akadémia a londoni Royal Festival Hallban. Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb filmes gáláján igazi sztárparádé volt: David Beckhamtől Michael J. Foxon át Vilmos hercegig szinte minden brit híresség felvonult a vörös szőnyegen.

Az est bebizonyította azonban, hogy nem csak a civilek számára nagy pillanat, mikor ikonjaikkal találkozhatnak. David Beckham például hiába a világ egyik legismertebb futballsztárja, igazi rajongó tiniként viselkedett, mikor összefutott Michael J. Fox színésszel. Reakciójáért odáig van a világ (de mi legalábbis biztosan).

Képzeljük csak el ugyanis, hogy A Nagy David Beckham kiszúrja a sztárokkal zsúfolt bálterem egy pontján Michael J. Foxot, óriásit dobban a szíve, majd megpróbál közelebb férkőzni hozzá. Mikor ez aztán sikerül, Beckham nem éri be ennyivel, hanem közös fotót is kér a színésztől – boldog pillanatával pedig később saját Instagram-oldalán dicsekszik!

Hát valóban egészen imádnivaló, nem igaz?

Michael J. Fox rajongója, David Beckham

Szóval valami ilyesmi történhetett – ahogyan arról az esten készült fotók is tanúskodnak. „El sem hiszem, hogy találkozhattam Michael J. Foxszal ❤️ egy kicsit zavarban is vagyok, hogy a BAFTA-n ilyen sok tehetséges emberrel összefuthattam” – írta a 48 éves David Beckham a kép mellé, amelyen fülig érő vigyorral feszít Fox mellett.

Foxnál még 1991-ben diagnosztizáltak Parkinson-kórt, és állapota az utóbbi években sajnos láthatóan rosszabbodott. Feleségével, Tracy Pollannal azonban így is részt vettek az idei BAFTA-díj-átadón, Foxot pedig vastapssal fogadta a közönség, mikor az este vége felé a színpadra lépett, hogy átadja a legjobb filmnek járó díjat.

A tapsolók közt volt persze David Beckham is. A futballsztár ráadásul a korábban már egyszer közzétett, Foxszal közös fotóját újra megosztotta egy Instagram-sztoriban is, és lelkesedését akkor sem leplezte. „Bocs, hogy újra posztolom ezt, de rég rajongtam ennyire valakiért” – fűzte Beckham a Foxról és róla készült vidám fotóhoz.

david-beckham-michael-j-fox-bafta

Michael J. Fox és Tracy Pollan a 2024-es BAFTA-díjáatdón. (Fotó: Jeff Spicer/Getty Images)

Persze amellett sem szabad szó nélkül elmenni, hogy Michael J. Foxon kívül Beckham más szupersztár-kollégáit szintén nagy szavakkal méltatta az Instagram-bejegyzésében. Fotózkodott például Savanah Leaf-fel, Emma Stone-nal és Bradley Cooperrel is. „Csodálatos este volt” – áradozott Beckham.

Mi pedig csak olvadozunk kisfiús rajongását látva.

David Beckham népszerűsége ma is töretlen

De David Beckham egyébként is egyre nagyobb tömegek szívébe lopja be magát – hiába akasztotta szögre stopliscipőjét már több mint egy évtizeddel ezelőtt. 2023 szeptemberében jelent meg az életéről szóló dokumentumsorozat, ami az utóbbi évek egyik legsikeresebb életrajzi filmalkotása lett. A nemes egyszerűséggel Beckham névre keresztelt széria epizódjaiban valóban igen közeli betekintést nyerhetünk a futballsztár életébe: gyermekkorától kezdve sikerein és botrányain át egészen sokat pedzegetett házasságáig.

A sorozat csak úgy bővelkedik a már-már internetes mémmé nőtt jelenetekben, megmosolyogtató és megható pillanatokban – miközben megrázó őszinteséggel mesél életéről a sztár és felesége, Victoria Beckham is. Sokan méltatják a sorozatot a nehéz helyzeteket is megmutató képkockái miatt, melyekből egy „átlagos” szerelmespár problémái sejlenek fel.

És azt tudod, hogy David Beckham és Michael J. Fox mellett kik még korunk legnagyobb sztárjai?

Kiemelt kép: Instagram/ @davidbeckham