Miért öltözött mindig össze a Beckham házaspár? Victoria bevallotta

A kétezres években egyértelműen egymás klónjai voltak.

Ha felmerül Victoria és David Beckham neve, egyből egy sikkes, tökéletes megjelenésű házaspár jut eszünkbe: a divattervező feleség és a visszavonult futballista férj párosa maga a megtestesült stílus. Victoriát általában elegáns monokróm szettekben, Davidet pedig remekbe szabott öltönyökben látjuk, de ha visszapörgetjük az idő kerekét, szembesülünk vele, hogy ízlésük nem volt mindig ilyen kifinomult. „Posh és Becks”, ahogy kapcsolatuk hajnalán emlegette őket a sajtó, éveken át a stíluskeresés rögös, vagy inkább szórakoztató útját járták, amelyben egyetlen biztos pontnak az tűnt, hogy összehangolják az outfitjeiket.

1999-ben a a Versace Club londoni gálaestjén egyforma bőrszerkóban. Fotó: Justin Goff/UK Press/Getty Images

Az ezredfordulón szinte minden partin, díjátadón és premieren úgy jelentek meg, teljes volt az összhang közöttük – nemcsak a kémiát, hanem az öltözetüket tekintve is.

Hangsúlyos V-kivágású felsőben, hatalmas kereszttel a nyakukban. Fotó: Toni Anne Barson/WireImage

Az összeöltözés már az első közös képeiken is tetten érhető volt, és a 22 évvel ezelőtti esküvőjükön csúcsosodott: az ifjú pár virágapplikációkkal díszített, püspöklila menyasszonyi ruhában és öltönyben állt az oltár elé, és még a frizurájuk is hasonlóan volt stylingolva.

Az évek múlásával mindketten rátaláltak a saját stílusukra, a matchy-matchy szettek elmaradoztak. Arra a kérdésre azonban, hogy miért voltak éveken át egymás klónjai, Victoria Beckham csak nemrég adott választ. „Egyszerűen csak tök jó ötletnek tűnt akkoriban – magyarázta a divattervező a The Tonight Show with Jimmy Falon című műsorban. – Tényleg tök jónak.

Naivak voltunk, és semmit sem tudtunk a divatról.”

A komplett divatbirodalmat felépítő Victoria azonban cseppet sem szégyelli a régi fotóikat, sőt, örülne, ha a ma is olyan merész és magabiztos lehetne az öltözködés terén, mint a 2000-es években. „Szimplán szórakozásból öltözködtünk, és ha őszinte akarok lenni, ennek egyébként is így kellene lennie – folytatta. – Bárcsak ma is lenne hozzá kellő bátorságom.” A közelgő halloween talán jó apropó a Beckham házaspárnak arra, hogy újra összeöltözzenek… Addig is íme még néhány jópofa páros szett tőlük:

A 2006-os velencei filmfesztiválra mindketten a Váratlan utazás című sorozatból merítettek ihletet Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images

 

Bézs és fehér pepitában. Fotó: David Jones – PA Images/PA Images via Getty Images

 

A 2003 MTV Movie Awardson tetőtől talpig fehérben jelentek meg mindketten. Fotó: Kevin Winter/Getty Images

 

2003-ban még nem volt divat melegítőben repülni… Beckhaméknél a blézer, a fehér póló és a koptatott farmer is a reptéri uniformis része volt. Fotó: Koichi Kamoshida/Getty Images

Kiemelt kép: Getty Images