David és Victoria Beckhamet megrázta otthonuk kirablása

David és Victoria Beckham otthon tartózkodott, amikor betörtek nyugat-londoni házukba. „Több ezer fontnyi” értéküket lopták el.

Most derült fény arra, hogy a házaspár negyvenmillió fontot érő kensingtoni otthonába február 28-án, késő este betörtek, az exfocista és divattervező felesége pedig mindeközben szintén a házban voltak tízéves lányukkal, Harper Sevennel – számolt be róla a Sun.

A betörést nem vették észre egészen addig, amíg a házaspár egyik fia haza nem ért egy partiból. A 17 éves Cruz arra lett figyelmes, hogy az egyik fürdőszoba ablaka be van törve. David azonnal hívta a rendőrséget, majd Cruzzal együtt rögtön keresni kezdte a betörőt, de a máig ismeretlen személy addigra már elhagyta az épületet. Victoria a kislányukkal a földszinten maradt.

A Beckham család több vagyontárgyuk ellopását jelentette:

„több ezer fontnyi dizájntárgy és elektronikai termék” tűnt el.

Davidet és Victoriát állítólag annyira megrázta az esemény, hogy elrendelték kensingtoni otthonuk biztonsági rendszerének felülvizsgálatát. Az ügyben még javában folyik a nyomozás, az ismeretlen tettest körözik.

Beckhamék környéke sok angol hírességnek ad otthont, a fényűző házakkal és villákkal teli városrészt nem véletlenül hívják a „milliomosok sétányának”. Szomszédaik között van Robbie Williams, Elton John és Simon Cowell is. Utóbbi otthonát 2015-ben szintén kirabolták, miközben a zeneipari mogul a családjával a házban aludt: a betörő egymillió font értékben vitt el ékszereket, és az útleveleket is magával vitte.

Forrás: The Guardian, LBC, Kiemelt kép: Getty Images