15 költséghatékony tipp különleges randevúkhoz

Valentin-nap alkalmából olyan költséghatékony randevú tippeket adunk, melyekkel bármikor különleges élményeket szerezhettek a szerelmeteknek.

A gasztronómia rajongóinak

Young Couple Making Pizza In Kitchen Together

Süssetek-főzzetek közösen

A közös alkotás öröme mindig felvillanyozza az embert, itt az ideje hát, hogy felcsapjátok a Nők Lapja Konyha legújabb számát, és kiválasszátok az elkészíteni kívánt ételt! ;)

Kávézzatok

A kávé rajongóinak nagyon élvezetes program lehet a közös kávézás. Térképezzétek fel, hol adják a legjobb feketét a környéken, és ha nem akarjátok helyben elfogyasztani, kérjétek elvitelre, és tegyetek egy romantikus sétát kávézás közben!

Piknikezzetek, a lakásban!

Sokkal izgalmasabb és romantikusabb, mintha egy túlzsúfolt, drága étterembe mennétek. Nincs másra szükségetek, mint néhány finom falatra, amiből csipegethettek, borra, egy pokrócra és néhány gyertyára. Hihetetlenül romantikus élményben lesz részetek!

Kalandoroknak

Man and woman happy couple hikers trekking in white winter woods and mountains. Young people walking on snowy trail with backpacks, healthy lifestyle adventure, camping on hiking trip, Poland.

Túrázzatok

Irány a természet! A közeli hegyek bebarangolása üdítő élmény lesz, a friss levegőn eltöltött idő pedig nemcsak a testnek, hanem a léleknek is jót tesz.

Fedezzétek fel a városotokat gyalog

Legyetek turisták a saját lakóhelyeteken! Vegyétek elő a térképet, és válasszátok ki azokat a helyeket, ahol még nem jártatok, meglátjátok, valódi kincsekre fogtok bukkanni. A fényképezőgépet ne hagyjátok otthon!

Önkénteskedjetek

Talán nem a legintimebb programok egyike, azonban mindenképp meghatározó élmény lehet, ha együtt segítetek a rászorulókon. A jó ügyért való munka benneteket is közelebb hoz egymáshoz.

Otthonülőknek

Happy young couple lying on the sofa at home with popcorn watching TV. They are laughing and watching a movie or television.

Rendezzetek filmmaratont

Az elmúlt időszakban jobbnál jobb alkotások közül válogathattak a filmrajongók, ha azonban valami igazán romantikusra vágytok, nézzétek meg azokat a műveket, amik a keserédes befejezésükkel csalnak könnyet a szemünkbe. Remek alkalom lesz az összebújásra.

Társasozzatok

Nem is tudunk ennél jobb benti programot! Elő a klasszikusokkal, a Monopolyval vagy akár a Ki nevet a végén-nel, és indulhat a játék! A jutalomban előre egyezzetek meg!

Építsetek erődöt…

…és akár a kisgyerekek, kuckózzatok be néhány finom falat és egy takaró társaságában. Ha könyvet is visztek magatokkal az erődbe, még élvezetesebb lesz az elvonulás.

Menthetetlen romantikusoknak

Closeup of smiling man carrying woman piggyback outdoor

Olvassatok egymásnak szerelmes verseket

Nem is lehetne szebben szerelmet vallani, mint a világirodalom leggyönyörűbb verseivel vagy szerelmes leveleivel. Heveredjetek le, bújjatok össze, és olvassátok fel egymásnak a kedvenc írásaitokat.

Készítsetek kapcsolati időkapszulát

Az időkapszula az egyik legmisztikusabb és legszebb módja annak, hogy valamit megőrizzetek az adott évből. Készítsetek egyet a kapcsolatotok legszebb pillanataiból, és tegyétek egy különleges helyre – így konzerváljátok a boldogságotokat.

Nézzétek közösen a csillagokat

Talán sablonosnak és elcsépeltnek hangozhat, de mindenképp próbáljátok ki, milyen érzés együtt meredni a végtelenbe.

Kultúrakedvelőknek

SSUCv3H4sIAAAAAAAEAJ2QQQrDIBBF94XeQVxnYSqU2quELiYqQWoiqEkpIXfvqBFcd+e8P3+cP/v1QggdIRhJn2RPFdbG2jVED9G4BTHrTq6Vic4bsAkmdmSFhghxDTqkESeSEPWEvQWe/vrPUGpShSyiAyVKu4aFdcysoqP721kerxoFJr3Ib164CeK11VCCDKWVvj9R+7mNthmlXVPDqoxrUm5Ogk0G3kyWeFA3Ny6FB0ob9pwJznrR3xkXnD9uAnc+fuDpJiaYAQAA

Keressétek fel a műemlékeket

Ha rajongtok az építészetért, készítsetek egy térképet, és keressétek fel azokat az épületeket, amik önmagukban is egy művészeti alkotásnak számítanak.

Kreatív randevú

Remek közös program lehet a színezés, a festés vagy akár egy fali naptár összeállítása. De akár a hobbitokat is bemutathatjátok a másiknak.

Opera otthon

Ne keseredjetek el, ha sehogy sem tudtok eljutni az operába. Hallgassátok meg a kedvenc előadásaitokat a kanpéról lemezen vagy DVD-n, az élmény így sem fog elmaradni.

Szöveg: F.R.

Fotó: Thinkstock