A legjobb nyári randevúprogramok, hogy felélesszétek a lángot

A közös élmények, az együtt töltött idő – még gyerek mellett is – elengedhetetlenek ahhoz, hogy egy hosszú kapcsolat ne laposodjon el. Mivel nyáron rengeteg szabadtéri programra van lehetőség, minden adott ahhoz, hogy őrült pénzköltés nélkül merüljetek el újra a randevúzásban.

Two people in cafe enjoying the meeting

Szervezzetek reggeli randit

Szánjatok időt egymásra reggel is, és indítsátok a napotokat egy kellemes reggelizőhelyen! A fővárosban egymást érik a hangulatosabbnál hangulatosabb kis kávézók, ahol ízletes reggelikkel dobhatjátok fel a szürke hétköznapokat is.

Piknikezzetek a közeli parkban

Elég csak összedobni néhány szendvicset, esetleg bepakolni a kedvenc sajtjaitokból és frissítőtökből a piknikkosárba, felkapni egy hatalmas pokrócot, amelyen mindketten elfértek, és irány a természet! Menjetek le a közeli parkba, de ha egy nagyobb utazás is belefér, megéri felkerekedni, hiszen hazánkban rengeteg vadregényes piknikhelyen lehet „kosarat bontani”.

A közös főzés összehoz

Menjetek el a közeli piacra, válogassátok ki a hozzávalókat, otthon pedig egy üveg bor társaságában ragadjatok fakanalat és beszélgessetek egy nagyot főzés közben. Vacsora után jól fog esni a kanapén összebújva filmet nézni: jelenlegi címlapsztárunk, Ryan Gosling Budapesten forgat, az ő főszereplésével készült filmeket például nagyon ajánljuk.

Strandoljatok természetes vizeknél

Ha gyerekek nélkül strandoltok, nyugodtan kereshettek a lakóhelyetekhez közel egy természetes vizet, aminek a partjára heveredhettek. Így nem kell drága strandbelépőre költeni, nincs akkora tömeg, és elég csak egy fürdőruhát, törölközőt, valamint néhány harapnivalót magatokkal vinni.

Látogassatok el egy borkóstolóra

Aki rajong a borokért, annak tökéletes program, de még abban az esetben is élvezetes lehet egy borkóstoló, ha nem kifejezetten vagytok borszakértők. Az ízletes nedűk kortyolgatás közben hallgassátok meg a sommelier érdekes előadását. Még élvezetesebb lehet a kóstoló, ha egy vidéki borászatba mentek, ahol a friss levegő és a táj csak fokozza az élményt.

Szervezzetek társasjáték estet

Ha nagyobb társaságra vágytok, és nem feltétlenül töltenétek a randiestet csupán kettesben, hívjátok át a barátaitokat. Vegyétek elő a régi társasjátékokat, és indulhat a beszélgetés és a játék néhány íncsiklandozó falat kíséretében.

A túrázás mindenkit kikapcsol

Ha stresszes hetetek volt, vegyétek fel a túracipőt és látogassatok el egy közeli kirándulóhelyre. A friss levegő és a testmozgás megteszi majd a hatását, minden feszültség távozni fog majd belőletek. Ha pedig olyan helyekre látogatnátok el, ahol kevés a turista, akkor böngésszétek cikkünket.

Fesztiválozni jó

Ha nem költenétek rengeteg pénzt a legnagyobb fesztiválokon, keressetek egy kisebb helyi eseményt, ahol koncerteket hallgathattok és finom fesztivál ételeket ehettek. Sétáljatok egyet a színes forgatagban, vegyüljetek el az árusok között és szívjatok magatokba egy kis fesztiválhangulatot.

Adjátok meg a módját az együttléteknek

Sosem késő újrakezdeni! Csupán néhány gyertya és hangulatos zene kell ahhoz, hogy felidézzétek a kezdeti együttlétek romantikáját az ágyban. Egy hosszú kapcsolatban nagyon fontos a testiségre is kellő figyelmet fordítani, ha spontán nem megy, ütemezzétek be a szexet a napirendbe. Arról, hogyan menthető meg egy szexmentes kapcsolat, itt olvashattok.

Tegyetek hosszú sétát a városban

Ha nincs pénzetek vagy időtök idén nyaralni menni, akár a saját városotokban is turisták lehettek. Vegyetek fel egy kényelmes cipőt és a megszokott útvonalak helyett kalandozzatok egyet: fedezzétek fel az utcák és a terek eddig sosem látott apró részleteit. Vigyetek magatokkal fényképezőt és örökítsétek meg a legszebb pillanatokat.

A Nők Lapja SZERELEM különszámában további érdekes cikkeket találtok párkapcsolati buktatókról és az újrakezdés szépségeiről – keressétek a magazint a standokon!

Szerző: F.R.

Forrás: howto-simplify.com

Fotó: Thinkstock