Megható videón mutatta meg lánya, hogyan töltötte Bruce Willis a hálaadást

A megható felvétel láttán sokaknak könnybe lábadt a szeme.

Bruce Willisért 2022 márciusa óta az egész világ egy emberként aggódik. Ekkor osztotta meg ugyanis a sztár családja a sajtóval a hírt, miszerint a férfi betegség miatt visszavonul a színészkedéstől. Bár az első hírek arról szóltak, hogy Willis afáziával küzd, később kiderült, hogy ez egy sokkal komolyabb betegség egyik tünete csupán. Idén februárban derült csak ki, hogy a sztár valójában frontotemporális demenciával küzd, állapota pedig rohamosan romlik.

Családja azonban a kezdetek óta mellette áll, márciusban, a férfi 68. születésnapján például mind összegyűltek, hogy felköszöntsék – a jeles alkalomról pedig még egy videót is posztoltak a közösségimédia-felületükön. Ekkor még szívmelengető mosollyal az arcán láthattuk a szülinapos sztárt, akinek nem sokkal később első unokája is megszületett. Októberben azonban ismét rossz hírek járták be a sajtót: Willis kollégája, Glenn Gordon Caron rendező-író-producer elmondása szerint a sztár mostanra szinte teljesen kommunikációképtelenné vált.

Most, karácsony közeledtével pedig egy újabb felvétel látott napvilágot Bruce Willisről: ezúttal Scout nevű lánya osztott meg egy édesapjával közös rövid videót az Instagramon. Ezen az látható, hogy a hálaadási asztalnál ülve egymás kezét fogják édesapjával.

A színész felesége, Emma Heming Willis szintén nyilvánosan is megemlékezett az ünnepről: ő egy régebbi fotót osztott meg, melyen hatalmas mozaikcsaládjuk minden tagja, köztük Demi Moore is szerepel. A fotó minden bizonnyal 2023 elején vagy 2022 végén készülhetett, mivel Moore és Willis legidősebb lánya, Rumer állapotos a felvételen.

A demenciának egyelőre nem ismerni ellenszerét, Bruce Willis családja azonban 2023 júniusában úgy nyilatkozott, sosem veszítik el a reményt, hogy a tudósok felfedezik a szörnyűséges kór gyógymódját.

Íme 5 jel, ami demenciára utalhat.

Kiemelt kép: Bruce Willis 2019-ben – Fotó: Dia Dipasupil/WireImage via Getty Images