Cukormentes élet, inspiráló gyerekkor, a kíváncsiság ereje, a népmesék varázsa, az időskor szépségei – ezek a változatos témák mind előkerültek beszélgetésünk során. A népszerű színésznőtől azt is megtudtuk, hogy számára a legnehezebb felnőttkori feladat: elfogadni, hogy a biztonság mint olyan, nem létezik. Interjú a Nők Lapja Egészség 2022/02. számából.

Hufnágel Gabriella: Mi az, amit mindennap megteszel az egészségedért?

Varga Izabella: A második várandósságom alatt terhességi cukorbetegség alakult ki nálam, amit az előírt étrenddel és a rendszeres mozgással tudtam kordában tartani. A szigorú előírások ellenére nem jelentett nehézséget a betartása, hiszen mindennél fontosabb volt, hogy a lányom egészséges legyen. A szerencsésebbek közé tartozom, mert szülés után megszűntek a tüneteim, de mivel ez egy jósló jelenség, még valószínűleg lesz dolgom a cukorbetegséggel. Ezt elodázandó, száműztem a cukrot az étrendemből. Nagyon ritkán szegem meg ezt a magam hozta szabályt, de olyankor lelkiismeret-furdalás nélkül teszem.

Szénhidrátot sem eszel?

Sok tévhit kering erről, hiszen a gyümölcsök, zöldségek is tartalmaznak szénhidrátot. A többségük azonban lassan felszívódó, emiatt kiegyensúlyozott vércukorszintet biztosít. Tehát ezekre a típusú szénhidrátokra nagyon is szüksége van a szervezetünknek. A gyorsan felszívódó és a finomított szénhidrátokat viszont kerülöm.

Milyen gyakran jutsz le az edzőterembe?

Amióta huszonhárom év után véget ért a napi tévésorozat, amiben játszottam, javarészt én rendelkezem az időm felett. Addig egy meghatározott órarend szerint éltem, mindent a forgatáshoz igazítottam, most viszont szinte mindennap edzem. Legnagyobb örömömre a nagyobbik, egyetemista lányom is csatlakozott hozzám, együtt járunk a terembe.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .