Készüljünk együtt a tavaszra! – Megjelent a Nők Lapja Egészség februári száma

Mentális problémák és fizikai fájdalmak a vírus nyomában, korai klimax és szexuális funkciózavarok - számos érdekesség mellett ezekről is olvashattok legújabb lapszámunkban. Tartsatok velünk februárban is!

A galériára kattintva ízelítőt kaptok a lap tartalmából:

Galéria | 13 kép

Készüljünk együtt a tavaszra! – Megjelent a Nők Lapja Egészség februári száma

Készüljünk együtt a tavaszra! – Megjelent a Nők Lapja Egészség februári száma

Fotó megosztása:

Akkor is jó lesz

Elfáradtunk. És ez nem csupán a tavaszt megelőző gyengeség, hanem olyan jó kiadós, mindjárteldőlök fáradtság. Túl sok a rossz hír, és lássuk be, maszk alatt a tavasz is más. Ezért is döntöttem úgy, hogy elég a neten ömlő panaszokból, igenis jól leszek. Kikapcsoltam a monitort. A család kicsit azért furán nézett rám, amikor a teraszon telelő szobabiciklit bevonszoltam a nappali közepére, vettem egy fülhallgatót, és nekiálltam „jólérezni”. Mert nem megy máshogy, ezt tudom magamról, kell a mozgás, kint épp szélvihar, az utca csúszik, de itt bent (ha a megfelelő irányba nézek, és nem pillantok a vasalnivalókra), meglehetősen sokáig tudom nyúzni a biciklit. A pszichés járványfáradtság sajnos létező dolog. Nemcsak a felnőttek, de a gyerekek is szenvednek tőle. Annyi a kiszámíthatatlanság az életünkben, hogy belefáradtunk a stresszbe. Fogalmunk sincs, holnap mi lesz, ahol iskolás van a családban, tudják, hogy akár napközben jöhet az sms, hogy hazaküldik az osztályt. Értekezletet nehéz megbeszélni, munkák tolódnak, vállalkozások szűnnek meg, tervezés csak ceruzával. Tudom, a szobabicikli nem oldja meg mindezt. Viszont nagyon sokat segíthet, hogy jól legyek. A mozgás csodatevő erejét nem szabad lebecsülni. (Persze a saját lustaságunkat és kreativitásunkat sem, ha alibi gyártásról van szó.) Ebben a számunkban van néhány fantasztikus, könnyen elvégezhető edzésmódszer, igen, mindet kipróbáltuk. Nem, nem kell hozzá semmi. Jó a zenéje, kezdőknek is kiváló. Ingyenes. Ne is keressünk kifogást.

Hajrá, tavasz, azért is érezni foglak!
Akovács Éva, főszerkesztő

Ha a cikkek felkeltették az érdeklődéseteket, akkor ejtsétek útba az újságárust, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol előfizethettek a nyomtatott verzióra.
A Nők Lapja Egészség 2022/02. számát február 9-től keressétek az újságosoknál!