Előfizetői tartalom! Miért érdemes előfizetni a nőklapja.hu-ra?

Ebben a cikkben bemutatjuk a nőklapja.hu működését.

Röviden: azért, mert a nőklapja.hu cikkeinek egy részét csak előfizetéssel tudod olvasni. 

Kicsit hosszabban: azért, mert a nőklapja.hu freemium rendszerben működik, vannak rajta ingyenes (free) tartalmak és előfizetéssel olvasható (prémium) tartalmak. Akik nem regisztrálnak az oldalra, és nem előfizetők, azok csak az ingyenes tartalmakhoz férnek hozzá teljes egészében. 

És akkor részletesen. 

A nőklapja.hu oldalon vannak cikkek, képek, videók, podcastok, és lapozgatható magazinok. Ha megérkezel erre az oldalra, ezeknek csak egy részét látod, mert vannak olyan anyagok, amelyeket csak előfizetéssel lehet olvasni.  De ha szeretnéd kipróbálni az oldalt mielőtt előfizetsz, erre is van lehetőség: egy egyszerű regisztráció után minden előfizetői tartalmat elérsz az oldalon egy héten keresztül.
Ha megtetszett, amit a regisztráció után láttál, akkor akár elő is fizethetsz: a havi előfizetésért cserébe annyi cikket olvasol el (podcastot, videót indíthatsz el, stb.) az oldalon, amennyit csak szeretnél, ráadásul a Nők Lapja hetilap, a Nők Lapja Évszakok, valamint a Nők Lapja Különszámainak teljes tartalmát is megkapod online. Az első hónap ára 500 forint, a második hónaptól kezdve 1490 forintba kerül az előfizetés. A havonta automatikusan újra megújuló előfizetést bármikor le lehet állítani. 

Összefoglalva, a nőklapja.hu-ra előfizetve: 

  1. Hozzáférhetsz a Nők Lapja hetilap, a Nők Lapja Évszakok, valamint a Nők Lapja Különszámainak teljes tartalmához.
  2. További extra tartalmakat olvashatsz a nőklapja.hu szerkesztőségétől: aktuális cikkeket, véleményeket, online műfajokban is (podcast, videó, infografika).

Hogyan lehet előfizetni a nőklapja.hu-ra?

  1. Regisztrálj és a regisztráció után egy hétig minden előfizetői tartalmat elérsz. Vagy:
  2. Fizess elő a nőklapja.hu oldalra, így korlátlanul hozzáférsz naponta frissülő exkluzív tartalmainkhoz, ráadásul ráadásul a Nők Lapja hetilap, a Nők Lapja Évszakok, valamint a Nők Lapja Különszámainak teljes tartalmát is megkapod online. Az előfizetési díj az első hónapban csak 500 forint, a második hónaptól 1490 forint, és havonta, automatikusan kerül levonásra a bankkártyádról, amíg te le nem állítod az előfizetésedet. Vagy:
  3. Fizess elő a nőklapja.hu oldalra három hónapra, miközben a Nők Lapja magazint is házhoz visszük neked három hónapon át 4700 forintért. Így havonta most csak 1566 forintba kerül neked a print + online előfizetés!