Előfizetői tartalom! Miért érdemes előfizetni a nőklapja.hu-ra?

Ebben a cikkben bemutatjuk a nőklapja.hu működését.

Röviden: azért, mert a nőklapja.hu cikkeinek egy részét csak előfizetéssel tudod olvasni. 

Kicsit hosszabban: azért, mert a nőklapja.hu freemium rendszerben működik, vannak rajta ingyenes (free) tartalmak és előfizetéssel olvasható (prémium) tartalmak. Akik nem regisztrálnak az oldalra, és nem előfizetők, azok csak az ingyenes tartalmakhoz férnek hozzá teljes egészében. 

És akkor részletesen. 

A nőklapja.hu oldalon vannak cikkek, képek, videók, podcastok, ha megérkezel erre az oldalra, ezeknek csak egy részét látod, mert vannak olyan anyagok, amelyeket csak előfizetéssel lehet olvasni.  De ha szeretnéd kipróbálni az oldalt mielőtt előfizetsz, erre is van lehetőség: egy egyszerű regisztráció után 5 előfizetői tartalmat megnézhetsz az oldalon, ezeket gyémánt ikonnal jelöltük a címlapon, hogy lásd, mire használhatod el ezt az 5 kattintást. 
Ha megtetszett, amit a regisztráció után láttál, akkor akár elő is fizethetsz: a havi előfizetésért cserébe annyi cikket olvasol el (podcastot, videót indíthatsz el, stb.) az oldalon, amennyit csak szeretnél. Az első hónap ára 500 forint, a második hónaptól kezdve 1490 forintba kerül az előfizetés. A havonta automatikusan újra megújuló előfizetést bármikor le lehet állítani. 

Összefoglalva, a nőklapja.hu-ra előfizetve: 

  1. Hozzáférhetsz a hetente megjelenő nyomtatott Nők Lapja minden cikkéhez.
  2. További extra tartalmakat olvashatsz a nőklapja.hu szerkesztőségétől: aktuális cikkeket, véleményeket, online műfajokban is (podcast, videó, infografika).

Hogyan lehet előfizetni a nőklapja.hu-ra?

  1. Regisztrálj és a regisztráció után 5 előfizetői tartalmat kapsz ingyen! Vagy:
  2. Fizess elő a nőklapja.hu oldalra, így korlátlanul hozzáférsz naponta frissülő exkluzív tartalmainkhoz, ráadásul a Nők Lapja magazinban megjelenő cikkeket is elolvashatod online. Az előfizetési díj az első hónapban csak 300 forint, a második hónaptól 1490 forint, és havonta, automatikusan kerül levonásra a bankkártyádról, amíg te le nem állítod az előfizetésedet. Vagy:
  3. Fizess elő a nőklapja.hu oldalra egy egész évre, miközben a Nők Lapja magazint is házhoz visszük neked hétről-hétre egy teljes éven át 21660 forintért. Így havonta most csak 1805 forintba kerül neked a print + online előfizetés!