Minden, amit George Clooney és Julia Roberts közös filmjéről tudni lehet

Tavasszal jelentették be, hogy a két szupersztár új közös filmmel jelentkezik, amit hamarosan forgatni kezdenek. Az eddigi információk alapján kihagyhatatlannak ígérkezik a Ticket to Paradise (jegy a paradicsomba).

Ausztália nemcsak gyönyörű ország, de a (viszonylag) kevés koronavírusos esetszám miatt a hollywoodi sztárok is szívesen tették át ide a székhelyüket az elmúlt lassan két évben. Hozzájuk csatlakozott George Clooney és Julia Roberts (aki nemrég váltott ősz hajra) a múlt hónap végén, hogy megkezdjék a Ticket To Paradise című készülő romantikus vígjáték forgatását. Clooney és Roberts számos filmben szerepeltek már együtt, többek között az Ocean’s Eleven – tripla vagy semmi és a Pénzes cápa című mozikban.

A Daily Mail szerint a párosnak 14 napos kötelező karantént kellett teljesítenie, ami annyira nem lehetett szörnyű: Julia Roberts például az 56,9 millió ausztrál dollár (13 milliárd forint) értékű, műemléki védettséget élvező vízparti villában lakott Vaucluse-ban, Sydney előkelő külvárosában. Az A-listás hírességek várhatóan november közepén kezdik meg a forgatást, elsősorban Brisbane-ben és a Gold Coaston, azaz Aranyparton. A magazin információi szerint a hétvégén látták őket egy Hamilton-szigetre tartó repülőgép fedélzetén.

George Clooneynak és Julia Robertsnek a Ticket to Paradise lesz az ötödik közös filmje. (Kép: Gisela Schober/Getty Images)

Érdekesnek ígérkezik

A Ticket To Paradise-t Ol Parker (Mamma Mia! Sose hagyjuk ABBA) rendezte, és egy házaspárról szól, akik Balira (amit ebben az esetben Queensland „alakít”) utaznak, hogy megakadályozzák lányuk házasságát. A Variety értesülései szerint a forgatókönyvet Parker és Daniel Pipski jegyzi, és Clooney és kreatív partnere, Grant Heslov lesz a Smokehouse Pictures producere. Friss hír, hogy a stábhoz csatlakozott az Emily Párizsban című sorozatban megismert Lucas Bravo is. A film várhatóan 2022. októberében kerül az amerikai mozikba, magyar bemutatóról nincs még hír.

Ausztrália az új Hollywood

Baz Luhrmann ausztrál rendező a hírek szerint befejezte a forgatásokat a készülő Elvis Presley-életrajzi filmjéhez, amelyben Tom Hanks, Austin Butler és Richard Roxburgh lesz a főszereplő. A filmet a Village Roadshow stúdióban forgatták a Gold Coaston. Taika Waititi közelgő Marvel-filmjét, a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmet is Ausztráliában forgatták az év elején (ahol később új barátnőjével, Rita Orával is találkozott). Még ebben a hónapban megkezdi Ron Howard a 2018-as thaiföldi focicsapat barlangi mentését feldolgozó film, a Thirteen life (Tizenhárom élet) című alkotás forgatását is a Gold Coston.

Forrás: graziamagazine.com Kiemelt kép: Getty Images