Tom Hanks egy esküvői fotózását tartó párt lepett meg

Az Oscar-díjas színész szívélyesen üdvözölte az ifjú párt, akikkel néhány percig beszélgetett, majd több közös képre is vállalkozott.

Diciembre és Tashia Farries épp a Santa Monica-i strandon (Los Angeles része) ünnepelték a nagy napjukat, amikor Tom Hanks odalépett hozzájuk. A szűk körű ceremónia utáni fotózkodásról, amelyet a világsztár felbukkanása tett még emlékezetesebbé, a People magazin adott hírt. A találkozásról természetesen azonnal felkerült a világhálóra egy videó is, amiben jól hallható a násznép reakciója. „Ez Woody!” – utaltak Hanks karakterére a Toy Story című animációs meséből, hiszen a Forest Gump sztárja szólaltatta meg az érző szívű seriff figuráját az eredeti, amerikai verzióban.

Diciembre a Today-nek úgy nyilatkozott, hogy annyira el voltak foglalva a fotózással és a boldogságukkal, hogy teljesenn sokként hatott Tom felbukkanása. „Ez volt az a bizonyos cseresznye a mi napunkon” (ami magyarul inkább úgy hangzana, hogy hab a tortánkon – a szerk.) – tette hozzá boldogan. Az ifjú házasok azt is elmondták, hogy legalább öt percig beszélgettek Tommal, majd több közös képet is készítettek. Még az sem zavarta a színészt, hogy nem az alkalomhoz illő öltözékben van (épp tréningruhában sétálgatott az óceánparton), vidáman pózolt a párral. Feltehetően azért is lesz még kedvesebb emlék az ifjú párnak ez a találkozás, mert egy olyan ember lett házasságuk „kabalája”, aki maga a boldog házasság megtestesülése.

33 éve teljes boldogságban

Ugyanis Hanks és felesége, Rita Wilson idén ünnepelte 33. házassági évfordulóját. A pár először 1981-ben találkozott személyesen, amikor Rita vendégszereplőként bukkant fel az egyik jelenetben a Bosom Buddies sorozatban, amelynek Peter Scolari és Tom Hanks volt a főszereplője. Tom elárulta, hogy korábban már látta Ritát a The Brady Bunch sorozatban, és teljesen lenyűgözte a képernyőn keresztül, ezért is örült annyira a közös munkának. Tom és Rita nagyon boldogok együtt, saját bevallásuk szerint még mindig ugyanúgy szeretik egymást, mint amikor összekötötték az életüket, és csak ritkán veszekednek.

Április 30-án Wilson egy képet is megosztott az Instagramon, amiben a saját esküvőjükre emlékezett vissza. „33 év házasság a BFF-emmel, (örökké legjobb barátommal – a szerk.), a szerelmemmel, a pasimmal” – írta a 65 éves színésznő. A képen egyébként mindketten nagyon boldogoknak tűnnek.
Az ő szerelemük tényleg olyan, mint egy igazi hollywoodi történet, amiben mindig a szerelem győz!

Kiemelt kép: Getty Images