Gyöngyélet Palya Beával: „A vágy felkeltéséhez kell a távolság”

Mit tehetsz azért, hogy szeretetteljesebb, önazonosabb legyen a kapcsolatod a saját testeddel és a szexualitásoddal? Palya Beával erről beszélgettünk.

A Gyöngyélet ötödik epizódjában Palya Beával a szexről és az intimitásról beszélgettünk a Kék buborék, kék hullám című dala kapcsán. Bea megnyerő nyíltsággal hirdeti, mit jelent szerinte a szexualitás, de úgy, hogy egy pillanatra sem lesz tárgyiasító vagy éppen bántó. Talán azért is, mert ő szívbéli szexualitásról beszél.
A szexnek örömet kellene nyújtania, valamint egység- és szeretetélményt, sokaknak mégis inkább a szégyen, fájdalom, elvárások, illúziók tapadnak hozzá. Ahogy az életünk sok egyéb területét, ezt is erőteljesen befolyásolja, mit hozunk magunkkal. Bea sem egyszerű csomaggal indult otthonról, és el is meséli, milyen bélyegekkel kellett megküzdenie, mire eljutott addig, ahogyan most él. Ma már azt vallja:

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .