Gyöngyélet Palya Beával: „Megjártam a poklok poklát, de azután az élet még telibb van élettel”

A nőklapja.hu hetente jelentkező, új videósorozatában Palya Beával beszélgetünk családi kapcsolatokról, gyereknevelésről, szerelemről, öngyógyításról és mindenek előtt: az életöröm lehetőségeiről.

Hogyan juthatunk el egy traumatikus krízistől az újjászületésig? Miért érdemes egyre jobban megismerni magunkat, és hogyan fordíthatjuk termőre ezt a tudást? A Gyöngyéletben hat részen át Palya Beával beszélgetünk az élet örömeiről és kihívásairól, és közben persze szó esik szerelemről, szexualitásról, családról, szülőkről, munkáról is. Az első epizódban Bea Élet című dala kapcsán gondolkodunk együtt arról az egyetemes emberi tapasztalatról, hogy azt akarjuk, hogy szeressenek és szeretni akarunk. Szó esik arról is, hogy miért tartja Bea annyira fontosnak a mindennapi hálát, főleg a járvány nehézségei közepette; hogyan tanulható az öröm képessége; vagy hogy mit jelent összeénekelni egy törzset. A beszélgetés végére pedig még egy mese és ének is jutott.
A Gyöngyélet teljes beszélgetéseit videón tudjátok megnézni előfizetéssel, a későbbiekben pedig podcast formájában egy rövidebb verziót tudtok meghallgatni ingyenesen.