Ez a 3 csillagjegy szenvedélyes és elemi igénye van a szabadságra, erre vezethető vissza, hogy nem bírnak sokáig megmaradni a szerelmük mellett.

Nem azt állítjuk, hogy ez a 3 csillagjegy nem képes a hűségre, de nagy erőfeszítésbe kerül számukra a monogám kapcsolat és lételemük a flörtölés. Ha ezen jegyek szülöttei egyedülállóak, akkor semmi sem állíthatja meg őket, hogy lépten-nyomon ismerkedjenek, pikáns megjegyzéseket tegyenek vagy szemérmetlenül szemezzenek.

A következő 3 csillagjegy problémái általában abból adódnak, hogy erről a szokásukról akkor sem mondanak le, ha kapcsolatban élnek. Persze a megcsalás mindig döntés kérdése, bárki képes ellenállni, ha akar, de ennek a heves hármasnak még friss szerelmesként is az azon jár az eszük, kit tudnának behálózni. Sokan tévesen azt gondolják, a Tűz jegyűek (Kos, Nyilas, Oroszlán) a flörtfüggők, pedig a szenvedélyességük nem biztos, hogy csalfává is teszi őket – ellentétben a következő jegyekkel.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Az Ikrek jegyűeknek rengeteg figyelemre van szüksége, állandóan igényli az új élményeket és a pörgést. A Merkúr hatása miatt az Ikrek igazán kommunikatív jegy, jellemző rá, hogy minden alkalmat megragad egy kis flörtre, de ez nem jelenti azt, hogy minden alkalommal tettek is követik az ismerkedést.

Mivel az Ikrek a monotonitást sem kedveli, pont az unalomból menekülés készteti őt a csábításra.

Minden vonza, ami kicsit más, érdekes, furcsa, és a tetteit általában nem vállalja fel, kifogásokat talál vagy másra hárítja a felelősséget, vagyis nem éppen tisztességes játékos. Ha Ikrek jegyűvel flörtölsz, vedd számításba, hogy ez számára csak játék, nem biztos, hogy kapcsolatot keres.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Egyik jegynek sem megy olyan könnyen a füllentés, mint a Mérlegnek, és elképesztő gyorsan tudja magát kimagyarázni, ha mégis lebukna. Abban is ügyes, hogyan titkolja akár hosszú ideig is a viszonyát, tehát, aki Mérleggel él együtt és gyanakszik, annak alapos nyomozást kell végeznie, hogy lebuktassa a párját, mert ő mindig bebiztosítja magát. A Mérleg élvezi, ha tetszik másoknak, imádja a bókokat, dicséretet és nehezen viseli a magányt – ez egy „veszélyes” kombináció, mert ezek az igények mindig flörtölésbe viszik. 

 https://www.noklapja.hu/horoszkop/2024/02/01/horoszkop-3-csillagjegy-flort/

3 csillagjegy, aki szeret flörtölni (Fotó: Getty Images)

Halak (február 20. – március 20.)

A Halak vízjegy, a víz pedig állandóan változó, hömpölygő közeg, amiben nincsenek határok. Az Ikrekkel ellentétben, a Halak nem keresi a flörtöt, de nem ugrik el a lehetőség elől. A Halak élvezi, ha egy futó kaland kizökkenti, ezáltal kicsit eltávolodhat a valóságtól, minden pillanatát élvezi az új helyzetnek. Úgy hat a Halakra a flörtölés, mint a drogok: mindig szüksége lesz az utánpótlásra. A Halak jegyűek általában beérik egy kis (rendszeres) flörttel, de alapvetően nem hűtlenek tartós kapcsolatban.

Ha szeretnéd tudni, melyik az a 3 csillagjegy, aki a manipuláció mestere, akkor kattints a linkre!

Kiemelt kép: Getty Images