jennifer-lopez-ben-affleck-valas

Minden, amit Jennifer Lopez és Ben Affleck válásáról eddig tudunk

Összegyűjtöttük az eddigi információkat Jennifer Lopez és Ben Affleck állítólagos válásáról.
  • Jennifer Lopez és Ben Affleck 2002-ben jártak jegyben először, 2004-ben azonban szakítottak.
  • 2021-ben újra összejöttek – a világ nagy meglepetésére –, 2022-ben pedig végre össze is házasodtak.
  • Most pedig, 2024 tavaszán, úgy tudni, a pár válni készül.

Az elmúlt napokban mintha bomba robbant volna a celebvilágban, mikor az első pletykák felröppentek azt illetően, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck válni készül. Nem telt sok időbe, és valóságos információlavina indult meg: az internet népe csokorba gyűjtötte, milyen jelek árulhatták el már korábban is, hogy a pár között nem felhőtlen a viszony, és mégis milyen gondok vezethettek végül a szakításhoz. Az igazat, persze, csak ketten tudhatják.

Sokan drukkoltak Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelmének – már a kétezres évek elején is. A két híresség 2001-ben, a Gengszter románc (eredetileg Gigli) című romantikus vígjáték forgatásán szűrte össze a levet, majd 2002-ben el is jegyezték egymást. Boldogságuk azonban kérészéletűnek bizonyult: 2004 januárjában felbontották a jegyességet. Senki sem gondolta volna, de 17 év (és két tönkrement házasság) után 2021 elején aztán újra összejöttek.

Néhányan már ekkor is arról sugdolóztak, hogy puszta PR-fogás ez a felmelegített kapcsolat. Egyrészt gyanakvásra adott okot, hogy mindkét sztár karrierje viszonylagos nyugovópontra ért, egy legendás kapcsolat újraélesztése pedig mindig jó ötlet üzleti szempontból. Másrészt a róluk újonnan megjelent fotókon, nos, finoman szólva nem a felhőtlen boldogság sütött kettejükről. JLo azonban kötötte az ebet a karóhoz: úton-útfélen azt hangoztatta, hogy régi-új szerelmével bizony tökéletes harmóniában élnek.

Jennifer Lopez és Ben Affleck válni készül?

Hideg zuhanyként érhette tehát a rajongókat, mikor 2024 tavaszán egyre több jel utalt már arra, hogy valóban feszültség lehet Jennifer Lopez és Ben Affleck között. Legelőször az szúrt szemet sokaknak, hogy Lopez egyedül jelent meg Hollywood egyik legnagyobb eseményén, a Met-gálán – annak ellenére, hogy ő volt az est egyik kiemelt vendége. Ezután tűnt fel a rajongóknak, hogy csaknem egy hónapja nem látták már közös fotón kedvenceiket.

Talán a pletykák elhessegetése céljából is jelent meg ekkor újra együtt Lopez és Affleck a férfi lányának iskolai előadásán. Bármennyire is igyekeztek csillapítani azonban a kedélyeket, Lopez csak nem bírt magával, és nem sokkal később egy, az egészségtelen párkapcsolatokról szóló bejegyzést lájkolt nyilvánosan az interneten. Nevezetesen az alábbit:

Ennek eredményeképp ma már alig hiszi el bárki, hogy a pár boldogságban él együtt. Pláne, mivel a hétvégén az is kiderült: Jennifer Lopez és Ben Affleck egymástól függetlenül ingatlanokra vadászik Los Angeles-szerte. Bár az énekesnő sajtósa kijelentette, Jennifer csupán befektetési céllal szeretne vásárolni, Affleck nem titkoltan költözni készül közös házukból. Csak órák kérdése volt, hogy néhány bennfentes is megszólaljon a pár kapcsolatáról…

Ezt mondják az ismerőseik

A Page Six szerkesztőségét egy neve elhallgatását kérő forrás (általában maga a szóban forgó celeb, vagy annak sajtósa) kereste meg, aki szinte mindenről kitálalt. „Ha lenne rá módja, hogy pillanatnyi elmezavarra hivatkozva felbontsa a házasságát, Ben azt is megtenné – fogalmazott a bennfentes. – Úgy érzi, hogy az elmúlt két év egy lázálom volt, mostanra viszont észhez tért, és megértette, hogy ez a házasság egyszerűen nem fog működni.” Úgy tűnik tehát, Affleck döntése végleges.

jennifer-lopez-ben-affleck-valas

Jennifer Lopez és Ben Affleck 2021-ben (Fotó: Marilla Sicilia/Archivio Marilla Sicilia/Mondadori Portfolio via Getty Images)

De ezen kívül a People is megszólaltatott néhány forrást Jennifer Lopez és Ben Affleck válásával kapcsolatban. „Egyszerűen csak nagyon különbözik a hozzáállásuk a médiafigyelmet illetően. Ben utál mindenféle felhajtást, és nagyon kényelmetlenül érzi magát ilyen helyzetekben. Jennifernek viszont mindig is más volt a hozzáállása” – fogalmazott az újság egyik forrása.

Egy másik, filmipari kolléga szerint az 51 éves Afflecket „mindig is lenyűgözte” Lopez munkamorálja és sikere, azonban „nem az ő stílusa”, hogy mással osztozkodjon szerelme figyelmén. „Bár mindezt csodálja benne, valójában

nem teszi boldoggá,

és stresszt okoz mindkettejük életében. Nem kérdés, hogy az eltérő életstílusuk feszültséget okoz közöttük” – tette hozzá a második megszólaló. Egy harmadik, a zeneiparban dolgozó bennfentes szerint az 54 éves Lopeznek „szüksége van rá”, hogy a médiát ilyen módon (ki)használja, de Afflecknek ez „egyszerűen nem tetszik”.

A szigorú szabályok is közrejátszhatnak Jennifer Lopez és Ben Affleck válásában?

Kiemelt kép: Ben Affleck és Jennifer Lopez 2024. március 30-án, New Yorkban – Fotó: MEGA/GC Images via Getty Images