Jennifer Lopez elárulta, miért szakítottak Ben Affleckkel

Az álompár 2004-ben bontotta fel az eljegyzését, és csak közel két évtized után talált újra egymásra. Most kiderült, mi állt közéjük.

A héten látott napvilágot a fotósorozat, amely a Rolling Stone magazin márciusi számához készült, és amelynek képein Jennifer Lopez fantasztikusabban néz ki, mint valaha. Az elképesztően szexi fotók mellett egy hosszú interjú is található a zenei lapban az énekes-színésznővel, aki többek között arról is vallott, mi volt a legfőbb oka annak, hogy 18 évvel ezelőtt szakított jelenlegi párjával, Ben Affleck Oscar-díjas színésszel.

„Brutális volt – mondta J.Lo a magazinnak. – Ez egy olyan dolog, amelyet nagyon mélyen eltemetsz magadban, hogy továbbléphess, és tehesd, amit tenned kell.”

„Vicces, mert Ben és én egy párt alkottunk, és fülig szerelmesek voltunk. Az volt életem egyik legboldogabb időszaka – emlékezett vissza. – Ugyanakkor történt közben egy másik dolog is, mégpedig hogy olyan mértékben kritizálni kezdtek minket, hogy az teljesen tönkretette a kapcsolatunkat; mert ahhoz meg túl fiatalok voltunk akkor még, hogy megértsük, mik az igazán fontos dolgok az életben.”

Fotó: Gotham/Wireimage/Getty Images

Az egyik dolog, amit megtanultak a külön töltött hosszú évek alatt, hogy hogyan tudják diszkréten kezelni a magánéletüket. Jennifer Lopez úgy nyilatkozott a Rolling Stone-nak, hogy „mindketten fejlődtünk” a szakítás óta. „Ugyanazok vagyunk, ugyanakkor mások vagyunk. És ettől szép az egész.”

Bár egyszer már szakítottak, J.Lo nem hiszi, hogy ez még egyszer megtörténhet. „Nem gondolom, hogy újra összejöttünk volna, ha úgy látnánk, hogy megint ez lesz a vége – magyarázta. – Úgy érezzük, az, hogy újra egymásra találtunk, a fontosabb, és hogy meg akarjuk védeni azt, ahogy jelenleg élünk – figyelve arra, hogy mit osztunk meg, és mit nem.”
Jennifer Lopez hasonlókról nyilatkozott nemrég a People magazinnak is, ott arról mesélt, hogy mindketten tisztában vannak azzal, milyen szerencsések, hogy ennyi idő után újra egymásra találtak. „Találsz valakit, nagyon-nagyon szereted, és kapsz egy második esélyt? Ez rettentő ritka, értékes és csodálatos dolog, amit mi nem veszünk magától értetődőnek.” Ott azt is elmondta, hogy azért volt bennük egy kis félsz attól a gondolattól, hogy újra egy párt alkossanak.

Fotó: Rich Fury/WireImage

Úgy néz ki hát, hogy J.Lo és Ben Affleck együtt képzelik el hátralévő életüket. „Csak arra vágyom, hogy a jövőm szeretettel és boldogsággal teli legyen – a gyerekeimmel és a párommal – mondta az énekes-színésznő. – Azt gondolom, mindenki ezt szeretné: boldognak lenni, és hogy legyen valaki, aki mellett leélheti az életet és megöregedhet. És én most azt érzem, jó helyen vagyok.”

Kiemelt kép: Getty Images