Jennifer Garner Ben Affleckkel, Jennifer Lopezzel és a gyerekekkel ünnepelt

Ez is bizonyítja, hogy a két Jennifernek esze ágában sincs csatába szállni a másikkal, és kizárólag a gyerekek érdekeit tartják szem előtt.

Jennifer Garner és Ben Affleck boldog exnek öltözött halloween alkalmából. A Visszaút (Way Back) sztárja és barátnője, Jennifer Lopez csokit vagy csalunkra vitték a színész gyerekeit Malibun, amikor is a volt feleség, Garner is csatlakozott hozzájuk. „Mindenki jól kijön egymással, a hangsúly pedig természetesen a gyerekeken van. Ben és mind a két Jennifer is azt szerette volna, hogy csodálatos halloweenja legyen a gyerekeknek, így érthető, hogy mindnyájan részt akartak venni benne” – árulta el egy forrás a People magazinnak. Az ismeretlen megszólaló azt is hozzátette, hogy a színésznek hétfőn már újra munkába kellett állnia, ezért is szerettek volna egy vidám, családi hétvégét. Egy szemtanú pedig azt is megerősítette a Page Sixnek, hogy Affleck, Garner és a gyerekek aznap reggel együtt ücsörögtek a Huckleberry kávézóban.

Az egyformán 49 éves Afflecknek és Garnernek három gyermeke van: Violet (15), Seraphina (12) és Samuel (9). 2005 júniusában házasodtak össze, és pont tíz évre rá jelentették be, hogy szétmennek, majd 2018-ban mondták ki hivatalosan a válást. Az 52 éves Lopez ikrei, Max és Emme már 13 évesek, akiknek apukájuk a szintén híres Marc Anthony. Jennifer és Marc hét évig (2004-2011) alkottak egy párt.

A szerelem csodákra képes

Affleck és Lopez idén áprilisban, 20 év után talált újra egymásra, miután az énekesnő szakított vőlegényével, Alex Rodriguezzel. Bátran állíthatjuk, hogy azóta egy egész világ kíváncsian követi a pár szerelemi kiteljesülését, még ha sokan azt is gyanították, hogy egy reklámfogás kedvéért jöttek újra össze. Ez a feltételezés azonban megdőlni látszik, miután láthatóan nagyon szeretik egymást, sőt egyre komolyabb lépéseket tesznek egymás irányába.

„Szeretettel bármi áthidalható

– mondta a Global Citizen Live zenei fesztiválon a boldogságban úszó Lopez – a szerelem csodákra képes, higgyétek el nekem!”

Garner állítólag szintén egy szakítás után jött újra össze idén májusban John Miller üzletemberrel, akivel először 2018-ban mélyült el a kapcsolata. „Még azelőtt szakítottak, hogy Los Angeles bezárult a koronavírus-járvány előtt. Jen és John továbbra is barátok maradtak, így fennáll annak a lehetősége, hogy a jövőben újraéleszthetik kapcsolatukat, de most vége” – nyilatkozta egy forrás az In Touch Weeklynek 2020 augusztusában. Nagyon úgy tűnik, hogy az ismeretlen jóslata be is jött, mert bár egyik fél sem ismerte el nyilvánosan, hogy ismét egymásra találtak, idén már többször látták őket együtt. 

Közös tisztelet

Ami pedig a legszebb az egészben, hogy Affleck és Garner közös felügyeletben egyeztek meg a válás során, ezt be is tartják, olyannyira, hogy mindig, minden esetben azt nézik, mi a legjobb a gyerekeknek. Nem háborúznak, és különösen nagy tisztelettel nyilatkoznak egymásról.

Anyák napján Affleck egy Instagram-posztban tisztelgett egykori felesége előtt.

„Örömmel tölt el, hogy megoszthatom veled ezeket a gyerekeket. Mi vagyunk a világ legszerencsésebb szülei. Köszönöm mindazt a jót, amit teszel. Boldog Anyák napját! Szeretettel, az apjuk” – írta a bejegyzésben, amiben régi fotókat is megosztott Garnerről és a gyerekekről, köztük egy régi halloweenes emléket is, amikor bádogembernek öltözött. Tavaly Ben azt is elárult a People-nak, hogy Jennel mindig is arra törekedtek, hogy egységben maradjanak a gyerekek kedvéért. „Amikor valakivel gyerekeid lesznek, örökre kötődni fogsz hozzá – mondta a háromgyerekes apa. –

Szerencsés vagyok, hogy ő a gyerekeim anyja.

A házasságunk nem működött, amit nehéz elfogadni, de mindkettőnknek fontos, hogy a gyerekek azt lássák, hogy a szüleik annak ellenére tisztelik egymást és jól kijönnek egymással, hogy már nem alkotnak egy párt.”

És ott van a két Jennifer, akik szintén nagyon szépen viszonyulnak egymáshoz. Eszükbe sem jut hadat viselni egymással vagy összehasonlítgatni magukat, és ez nyilvánvalóan teljesen felesleges is, hiszen mindketten új életet kezdtek, és közös érdekük, hogy a hátországban béke legyen.

Kiemelt kép: Getty Images