Ezeket a szabályokat kell betartani annak, aki Jennifer Lopezzel akar járni

Aki Hollywood egyik legfényesebb csillagával akar járni, annak követnie kell a játékszabályokat.

A fél világ Jennifer Lopeznek és Ben Afflecknek drukkol, hogy második eljegyzésük valóban esküvővel és happy enddel záruljon. Az ezredforduló egyik legnépszerűbb sztárpárja 2004-ben bontotta fel az első eljegyzését, J.Lónak pedig azóta több komoly kapcsolata is volt. 2004-ben hozzáment Marc Anthony énekeshez, akivel ikrei születtek, házasságuk 2011-ig tartott. 2011 és 2016 között az egyik háttértáncosával, Casper Smarttal randizott, mielőtt összejött volna Alex Rodriguez baseballjátékossal, akivel 2017 és 2021 között járt jegyben. Az énekesnő kapcsolatai nem egyszer megcsalás gyanúja miatt futottak zátonyra, így nem csoda, ha azt akarja, hogy szíve választottja az ő játékszabályait kövesse. Hollywoodban azt beszélik, hogy ha valaki Jennifer Lopez pasijának mondhatja magát, akkor az alábbi szabályokat is betartja.

Nincs női légiutas-kísérő

Jennifer Lopez és Marc Antony  2011-ben. (Fotó:  Vince Bucci/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images)

A Fox News szerint J.Lo iszonyatosan dühös volt, amikor kiderült, hogy akkori férje, Marc Anthony állítólag összeszűrte a levet egy stewardesszel. A 2009-es incidenst követően mérgében kiadta az ukázt, hogy nem léphet női légiutas-kísérő a magángépe fedélzetére. 

Formában kell maradni

Jennifer Lopez és actor Ben Affleck  2003-ban. (Fotó: Kevin Winter/Getty Images)

A Star magazin úgy tudja, hogy Jennifer Lopez csak úgy mondja a boldogító igent Ben Afflecknek, ha a színész top formába lendül. Ben Affleck állítólag szigorú diétára van fogva és komoly edzéstervet követ, mióta újra összejött J.Lóval. „Amikor először randizni kezdtek, Ben hajnali ötkor kelt, hogy J.Lóval az edzőterembe menjen – mondta egy névtelen forrás. – Nagyon ügyelt arra, hogy olyan fickónak nézzen ki, aki megérdemli, hogy Hollywood legragyogóbb csillagával járjon.”

Maximum három pohár esténként

Amíg Jennifer Lopez Alex Rodriguezzel járt, a férfinek be kellett tartania az alkoholfogyasztási limitet, írja a Your Tango. A-Rod maximum három pohár italt ihatott esténként. J.Lo talán azért is ilyen szigorú ez ügyben, mert ő egyáltalán nem iszik. „Se alkoholt, se koffeint nem fogyasztok, és nem is dohányzom. Ezek mind nagyon meglátszanak a bőrödön, ahogy öregszel” – magyarázta a US Weeklynek. (Arról, hogy mi tartja őt fiatalon, mi is írtunk korábban a nőklapja.hu-n.) Köztudott, hogy Ben Afflecknek komoly alkoholproblémái voltak, ám mióta újra összemelegedtek J.Lóval, teljesen józan.

Nincs titok a telefonban

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez  2020-ban. (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for Turner)

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez javában egy párt alkottak még, amikor felröppentek a pletykák, hogy a férfinek egy Madison LeCroy nevű realitysztárral van viszonya. A nő felfedte privát üzenetváltásaikat, ám hozzátette, hogy semmi nem történt köztük. Jennifer Lopez csak azután borított fátylat a dologra, hogy A-Rod teljes körű hozzáférést neki adott a telefonjához.

Marc Anthony áldása

A Puerto Ricó-i származású énekes és J.Lo 2004 és 2014 között voltak házasok, és válásuk után is jóban maradtak. A Hollywood Life forrása szerint olyannyira, hogy lényegében legjobb barátai egymásnak. Persze a közeli viszony oka elsősorban két gyerekük, akiket közösen nevelnek – nem csoda hát, hogy Jennifer Lopez párjának nem árt jól kijönni Emme és Max édesapjával. Hollywoodban azt beszélik, Ben Afflecket elfogadta Marc Anthony, aki azt sem bánja, hogy a gyerekek az idejük felét vele töltik Los Angelesben. „Úgy van vele, hogy ha Ben boldoggá teszi Jennifert, akkor Bennel kell lennie – mondta a névtelen nyilatkozó. – Minden exnek ilyennek kellene lennie!”  

Kiemelt kép: Getty Images