A Beckham házaspár azok közé a párok közé tartozik, akiről mindenkinek van valami markáns véleménye.

Pénz, szex, hatalom – sokaknak ez a három szó jut eszébe Victoria és David Beckhamről, akik a világ egyik leghíresebb és legbefolyásosabb párjaként ikonikus státuszt értek el. A power couple közösen épített fel egy több milliárd dollárt érő globális márkát.

A rajongókat évtizedek óta rabul ejti az általuk létrehozott világ, amelyben a divat, a foci, a sztárok és a showbiznisz szolgáltatja a hátteret a látszólag tökéletes házasságuknak.

De vajon tényleg olyan tökéletes az életük, ahogy azt szeretnék elhitetni a világgal?

Ezt a kérdést járta körbe a Beckham házaspárról, 2023-ban bemutatott négyrészes dokusorozat. A Netflix sikerszéria számos kérdést vetett fel kapcsolatukkal, sikerükkel, a médiában kialakult imázsukkal kapcsolatban.

Csillogás és hullámvölgyek a Beckham birodalomban

Az áprilisban ötvenedik születésnapját betöltő Victoria Beckham még azt is bevallotta, hogy egy darabig képtelen volt megtekinteni az utolsó epizódot, annyira a hatása alatt volt, inkább megvárta a megfelelő pillanatot.

David Beckham még tovább ment: szinte megkérdőjelezte, hogy mindazok után, amin átmentek, hogy voltak képesek túlélni együtt ezt a 27 évet. Az egykori focista a SmartLess podcast napokon belül megjelenő epizódjában beszélt kendőzetlenül a házasságáról.

„Ez az egyik dolog, ami miatt mindketten érzelmesek lettünk, miután megnéztük a dokumentumfilmet.

Miután mindennek vége volt, egymásra néztünk, és azt mondtuk: nem tudom, hogyan éltük túl az elmúlt 27 évet, de sikerült, csodálatos családunk van, csodálatos üzletünk van, és boldogok vagyunk.”

„És persze, ha ennyi ideig vagy valakivel, vannak hullámvölgyek, ezt mindenki tudja, de a nap végén szerencsénk volt, mert azokban a pillanatokban ott voltunk egymásnak – tette hozzá Beckham.

A Manchester United egykori sztárjátékosa beszélt a kapcsolatuk hajnaláról is. A húszas éveik elején találkoztak, és 23 éves korára már apa lett, ekkor jött világra legidősebb fiuk, Brooklyn. David Beckham ezt sosem bánta, mert mindig is fiatalon szeretett volna gyereket, ezért is tartja magát szerencsésnek a házasságával.

david victoria beckham házasság

A Beckham házaspár boldogsága töretlen (Fotó: Pierre Suu/WireImage)

Nem sokon múlt a szakítás

A rajongók természetesen arra voltak kíváncsiak a legjobban, hogy mi igaz a hűtlenségi vádakból. A dokusorozatban mindketten elszorult torokkal meséltek arról az időszakról, amikor a volt Spice Girl majdnem a szakítás mellett döntött.

David Beckham magánélete 2004-ben került össztűz alá, amikor egykori asszisztense, Rebecca Loos azzal vádolta, hogy viszonyuk volt, amikor a focista a Real Madrid színeiben játszott. Más nők is előjöttek hasonló vádakkal, melyeket Beckham nevetségesnek minősített.

Rebecca egyenesen David „második feleségének” nevezte magát, és ezzel haknizott a különböző megjelenései alkalmával.

Noha Beckham vehemensen tagadta a vádakat, a páros a szakítás szélére került.

David Beckham kisimult

Az idő azonban őket igazolta, karrierjük és boldogságuk töretlen, négy gyerekükre pedig különösen büszkék. David üzleti érdeklődését a divat és a szépségipar irányába tette át, továbbá ragyogó játékosi karrierjét követően jelenleg az Inter Miami CF labdarúgó klub résztulajdonosa.

„Annyira boldog vagyok. Nagyon áldottnak érzem magam, hogy ilyen pályafutásom volt, és átélhettem, milyen ezekben a csapatokban játszani” – reflektált a jelenlegi lelkiállapotára Beckham.

Hamarosan érkeznek a hálószobatitkok

A rajongók viszont örülhetnek, mert nem maradnak szaftos pletykák nélkül. Június 25-én kerül ki a nyomdából Tom Bower könyve, a The House of Beckham: Money, Sex and Power, ami bombasztikus betekintést ígér a Beckham brand csillogó világába.

Arra a kérdésre, hogy a könyv káros lehet-e a házaspárra nézve, Bower annyit mondott a Mirror-nak: „Elképesztő teljesítmény, hogy a hullámvölgyek ellenére is megőrizték imázsukat, de hogy káros-e, azt a közönség dönti el. Mit képviselnek valójában? Erre ad választ a könyv. Akik kíváncsiak a Beckham házaspár szexuális életére, nem fognak csalódni.”

Victoria Beckham is meglepő vallomást tett.

Kiemelt kép: Samir Hussein/WireImage