ryan-gosling-eva-mendes-szuletesnap

Ryan Gosling igazán különlegessé tette Eva Mendes ötvenedik születésnapját

Irigykedve figyeljük kettejük kapcsolatát.
  • Eva Mendes március elején ünnepelte 50. születésnapját.
  • Férje, Ryan Gosling különleges gesztussal tette felejthetetlenné az ünneplést.
  • Eva Mendes hiába lépett be az ötvenesek klubjába, ma is bomba formában van.

A hollywoodi álompár, Eva Mendes és Ryan Gosling ismét bizonyította: kapcsolatuk irigylésre méltó. Egy bennfentes a People Magazinnak kikotyogott néhány részletet a színésznő ötvenedik születésnapi bulijáról. A beszámoló szerint Mendes 43 éves férje, Ryan Gosling mindent megtett, hogy a születésnap úgy teljen, ahogyan azt felsége kívánja.

„Úgy tűnt, Evát nem érintette rosszul, hogy ötven lett. Ryan amúgy is folyamatosan mondogatja neki, hogy milyen gyönyörű. Nagyon különlegessé tette a felesége születésnapját is – fogalmazott a pár ismerőse. – Eva és Ryan valóban nagyon boldogok együtt. Mindenben támogatják egymást, és nagyon hálásak azért az anyagi szabadságért, amit a munkájuk ad nekik. A családdal töltött idő a legfontosabb számukra. Nagyszerűen egyensúlyoznak a teendőik között.”

Ryan Gosling és Eva Mendes az egyik kedvenc párunk

Eva és Ryan 2012-ben megjelent közös filmjük, a Túl a fenyvesen forgatásán habarodtak egymásba. Annyit ugyan tudni lehet, hogy azonnal randizni kezdtek, de magánéletüket a kezdetektől fogva nagyon védték, és ma is alig található róluk közös fotó az interneten. 2014-ben született meg első közös kislányuk, Esmeralda, majd 2016-ban Amada.

Nemrég derült csak ki, hogy (állítólag) még 2016-ban össze is házasodtak;

titokban mondták ki a boldogító igent a legközelebbi családtagjaik és barátaik körében. 

ryan-gosling-eva-mendes-szuletesnap

Eva Mendes balra, az autóba száll be éppen, Ryan Gosling jobbra motoron, a Túl a fenyvesen forgatásán, 2011-ben (Fotó: Michael P. Farrell/Albany Times Union via Getty Images)

Bármennyire keveset is árulnak el kapcsolatukról a nyilvánosságban, szinte senkiben sem él kétség azt illetően, hogy boldog házasságban élnek. Gosling például 2024 januárjában, mikor egy díjat vett át a Santa Barbara-i Nemzetközi Filmfesztiválon, ezt mondta: „A legfontosabb (a karrieremet illetően), hogy találkozhattam álmaim nőjével, Eva Mendesszel, és két csodálatos gyerekünk született. Arról álmodtam, hogy egy nap majd filmeket készíthetek, de végül a filmeknek köszönhetem, hogy egy álomszerű életem lett.”

Nemrég pedig – kivételesen – Mendes is mesélt mindennapjaikról a sajtóban. Ő a Today Show-ban árulta el, miért döntöttek úgy lányaik születésekor, hogy ő marad otthon a gyerekekkel, és férje folytatja a színészkedést.

„Nem volt nehéz döntés. Nagyon szerencsés vagyok, hogy ennyit időt tölthetek a gyerekeimmel

– mondta. – Szinte ki sem kellett mondanunk, egyértelmű volt, hogy ő megy vissza a munkába, én pedig az itthoni feladatokat végzem. Ő pedig elment, tette a dolgát, megcsinálta, hazajött. És hát történetesen nagyon jó is a munkájában.”

Eva Mendes 50 felett is bomba formában van

Ryan Gosling bevallása szerint egyetlen tulajdonság tehet tökéletessé egy nőt a szemében: „ha ő Eva Mendes”. Bár ezt nehéz lenne utánacsinálni, Mendes szerencsére néha elárul egy-egy tippet azt illetően, hogyan tartja ilyen remek formában magát.

Ami a sportot illeti: régebben sokat járt futni, manapság azonban inkább csak 30 perceket kardiózik, majd súlyzóval edz és guggolásokat végez otthon. Minden reggelét egy pohár citromos meleg víz elfogyasztásával indítja, valamint évek óta nem eszik húst – csak halat, de abból minél többet. Saját bevallása szerint pedig a legizgalmasabb szépségápolási trükkje az, hogy borotváltatja az arca két oldalát. De nehogy a sarki boltban kapható legolcsóbb eldobható borotvára gondoljuk!

A dermaplaning egy olyan kozmetikai eljárás, melynek során a szakember egy speciális ívű pengével távolítja el a bőr elhalt hámsejtjeit,

valamint értelemszerűen azzal együtt a szőrszálakat is. A fájdalommentes, gyors és hatékony folyamat befejeztével a bőrünk puhább és ragyogóbb lehet.

Nos, citromos víz ide, dermaplaning oda, tény, hogy Eva Mendes megjelenése sokak számára példaértékű lehet. Fontos azonban, hogy ne hasonlítgassuk külsőnket a szupersztárokéhoz! (Már csak azért se, mert sosem tudhatjuk teljes bizonyossággal, hogy valóban mitől néznek ki ilyen remekül.) Némi inspirációt persze meríthetünk az olvasottakból, de inkább keressük meg azokat a módszereket, amelyek számunkra ideálisak, megfizethetőek és nem egészségkárosító hatásúak!

Eva Mendes és Ryan Gosling egészen különleges gyereknevelési elveket vallanak –melyekkel mi is csak egyetérteni tudunk!

Kiemelt kép: Eva Mendes 2010-ben – Fotó: Ernesto Ruscio/Getty Images