Soha ne állj az útjukba, ne tegyél keresztbe nekik és hozd őket kellemetlen helyzetbe, mert addig nem nyugszanak, amíg bosszút nem állnak rajtad.

A legtöbb ember idővel megbocsát – vagy inkább elillan a dühe – a másik iránt, míg vannak bizonyos csillagjegyek, amelyeknek szülöttei soha nem feledik a sérelmeket, és a bosszúszomj élteti őket. Az ilyen emberek fellélegeznek, megkönnyebbülnek, ha sikerül visszavágniuk. Nem egy szép jellemvonás állandóan a revans lehetőségét lesni, ráadásul sokszor olyan „ellenségen” próbálnak elégtételt venni, aki nem is sejti, hogy valaha megbántotta a sértett felet.

A bosszúálló csillagjegyekre jellemző, hogy nem is próbálják meg jelezni, hogy rosszul esett nekik valami, nem akarják elsimítani a dolgokat, csak keresik a kínálkozó alkalmat, hogy megtorolják sérelmeiket. Kicsinyesnek tűnik? Neked lehet, de nekik ez a természetes, hogy nem néznek el semmit, nem képesek elengedni a negatív dolgokat.

Tehát vigyázz, hogy a következő 3 csillagjegy szülötteivel hogyan és mennyire konfrontálódsz, mert lehet, hogy évekig lesik a lehetőséget a bosszúra.

Bika (április 21. – május 20.)

Mivel a Bikát a Vénusz uralja, jellemző rá, hogy a vagyon, a birtoklás és a szépség iránti vágy irányítja, így éppen ezeken a területeken akar másokon is fogást találni. Nem kizárt, hogy a bosszútól elvakult Bika anyagilag akarja a másikat tönkretenni, vagy a vonzerejével, külső adottságokkal, erővel akar másikon felülkerekedni.

Bár a Bikára nem jellemző az agresszió, azért ha vérszemet kap, akkor vigyázni kell vele, és kicsit az ő fejével gondolkodni, hogy megelőzzük az általa okozott kárt.

3-csillagjegy-bosszuallo

Van 3 csillagjegy, aki előbb-utóbb biztos, hogy bosszút áll (Fotó: Getty Images)

Skorpió (október 24. – november 22.)

A Bikával ellentétben a Skorpió még agresszív is (persze ez nem biztos, hogy tettlegességben nyilvánul meg), ezért a Skorpiókkal nagyon vigyázni kell. Ez a csillagjegy imád nagy szavakkal dobálózni, másokat beszólásokkal, kritikával megalázni, akár mások előtt is.

A pokolban nincs ahhoz mérhető düh, mint egy bosszúra éhes Skorpióban, ezek az emberek mélyen éreznek, érzékenyek, őszintén szeretnek, de aljas kegyetlenséggel vágnak vissza, ha a szerelmük megbántja őket. A Skorpió semmit nem felejt és semmit nem bocsát meg. Titokként őrzi, hogyan fog bosszút állni, kivárja a megfelelő pillanatot, és lecsap. Sajnos ahhoz is ért, hogy oda csapjon, ahol a legjobban fáj!

Bak (december 22. – január 20.)

A Bak szülötte érzelemmentesen, fenntartások nélkül képes bosszút forralni, soha egy pillanatig nincs lelkifurdalása, hogy esetleg aránytalanul durva volt a revansa. A felsorolt 3 csillagjegy közül a Bak hajlamos leginkább arra, hogy teljesen higgadtan, végiggondoltan, hideg fejjel eléd álljon és a tudtodra adja, hogy megszivat, mert megbántottad korábban. A bosszúja aprólékosan megtervezett, kidolgozott és soha nem övön aluli.

Mivel a Bak anyagias csillagjegy, nem retten meg attól, hogy az ellenfelét kisemmizze, ellehetetlenítse – csupán bosszúból. A Bak, amint revansot vett, hátat fordít, és soha többé nem hallasz róla, hacsak nem úgy állt bosszút, hogy nem hagyhatod annyiban… De akkor számolj vele, hogy mindig lesz újabb és újabb bosszú a tarsolyában.

A bosszúálló jegyek túl forrófejűek, bajban ne tőlük kérj segítséget, hanem azoktól a csillagjegyektől, akik a nyugalom mintaképei.

Kiemelt kép: Getty Images