3 csillagjegy, akit a mókuskerék miatt kiégés fenyeget a tél végére

Lássuk, kik ők, és hogyan kerülhetnek ki az apátiából!

Kettőt pislantottunk, és máris jócskán benne vagyunk 2024-ben. Mindegy, hogy mit ígért a 2024-es asztrológiai előrejelzés, a nagy új évi lelkesedés után mára szinte mindenki visszaállt a megszokott üzemmódba, figyelmen kívül hagyva, hogy a csillagjegye alapján (és leginkább aktuális mentális állapota alapján) mégis mire kellene fokozottabban figyelnie. Ez pedig egyenes út a kiégés felé, így a tél vége felé közeledve nem ártana újra kézbe venni az életünket!

Van, aki jól bírja a mindennapi rutint, mert biztonságot és kiszámíthatóságot ad, mások a gondolatától is irtóznak, hiszen úgy érzik tőle magukat, mintha csak egy robotpilóta irányítaná az életüket. Függetlenül attól, hogy milyen az alapvető hozzáállásunk a mindennapi mókuskerék gondolatához, jelen időszakban három olyan csillagjegy van, akit különösen megvisel a rutin. Számukra most érdemes kicsit megállni és kívülről tekinteni az életükre!

Lássuk, kik ők, és hogyan kerülhetnek ki az apátiából!

1. Bak (december 22. – január 20.)

Az ambiciózus Bakok az életük szinte minden területén állandóan mozgásban vannak, de ez nem mindig köszön vissza a lelkilállapotukban. Hiába van tele most is zsúfolásig a határidőnaplójuk munkahelyi és társasági programokkal, most úgy érzik, a mókuskerék felemészti őket, mintha megrekedtek volna. A dolgok nem abban az irányban haladnak, ahogyan azt remélték. A csillagjegy szülöttei azt hitték, hogy mostanra boldogabbak és kiteljesedettebbek lesznek, nem pedig… nyomorultak. A Bakok számára fontos volna, ha elfogadnák, hogy néha igenis szükség van a lassításra ahhoz, hogy előrelépjenek. A nagy rohanásban – ha nem szánunk időt arra, hogy körülnézzünk ott, ahol jelenleg állunk – nem látjuk igazán, hová tartunk. Csakúgy mint egy nyaralás során, az életben való tájékozódáshoz is alapvető fontosságú, hogy kitaláljuk, mégis merre is kellene tartanunk.

3 csillagjegy mokuskerek kieges

A robotpilóta üzemmód, a mókuskerék hajtása egyenes út a kiégés felé (Fotó: Canva)

2. Ikrek (május 21. – június 21.)

A szociális és végtelenül kíváncsi Ikrek ritkán érzi magát megrekedt állapotban. Az Ikrek életében általában soha nincs unalmas pillanat, és ez nem véletlen, elvégre direkt így tervezték. Az Ikrek könnyedén zsonglőrködik több projekt, hobbi, társadalmi kötelezettség és munkahelyi felelősség között, egyszerűen így természetes számára. Mostanában azonban mintha nem volna annyi inger. Szenvedéllyel űzött projektjeik többségét már befejezték, és a munka is érezhetően lassan halad jelenleg.

Ez pedig megbolygatja az Ikrek lelkivilágát, de nem teljesen biztos benne, hogy mit is kellene tennie ezzel az egésszel. Az Ikrek szülöttei úgy érzik, mintha lefagytak volna, képtelenek dönteni, hogy mit tegyenek ezután. A legjobb, amit a csillagjegy szülöttei most tehetnek, hogy nem esnek pánikba, és újra elkezdik követni az intuíciójukat. És ami a legfontosabb, el kell engedniük a csendtől való félelmet.

A válaszokat ugyanis túlzott zaj nélkül lehet a legjobban meghallani.

3. Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Az általában magabiztos és karizmatikus Oroszlánok úgy érzik, mintha a fényük mostanában halványulna. Nagyjából semmit sem éreznek helyesnek. A társasági életük vontatottnak tűnik, a munkájuk nem megy a tervek szerint, és ami a legfontosabb, az Oroszlánoknak az önmagukkal való kapcsolata fáj a legjobban. A csillagjegy szülöttei úgy érzik, stagnál az életük, és ezt túlságosan a szívükre veszik. Csakúgy, mint a másik két csillagjegynek, neki sem szabad elfelejtenie, hogy időnként mindenkinek az életében vannak lassabb, unalmasabb időszakok, de ezek egyszer véget érnek.

Legalább van idő és alkalom egy kis önismereti munkára: fontos, hogy

ilyenkor is kedvesek legyenek magukhoz, és ekkor se feledjék a jegy szülöttei, hogy mennyit érnek valójában!

Elvégre az értékünket nem az határozza meg, hogy éppen mennyire van felfelé menőben az életünk. Amint az Oroszlán rájön, hogy ki is ő, újra teljes lesz az élete, és a mindennapi rutint nem fogja egy kilátástalan mókuskeréknek érezni. Annyit elárulhatunk, hogy már tavasszal változni fog a helyzet, hiszen ha az Oroszlán egy kicsit is proaktív, a karrierjében szerencsés fordulat állhat be hamarosan.

És azt tudod, hogy melyek a csillagjegyek legnagyobb félelmei?

Kiemelt kép: Getty Images