3 csillagjegy eloleptetes

3 csillagjegy, aki nagyot lép karrierjében tavasszal

Az idei év elég döcögősen indult, a február pedig hírhedten az egyik legnehezebb hónap az évben. Ez a 3 csillagjegy viszont hátradőlhet, mert ha más nem, a munkahelyi siker és az előléptetés garantáltnak tűnik.

Nem véletlenül érzik magukon e 3 csillagjegy szülöttei, hogy most minden az ő fejlődésüket szolgálja. Akár munkahelyváltásról, akár előléptetésről van szó, szinte bármit megkaphatnak.

Ehhez persze szembe kell nézni a kihívásokkal, és legyőzni egy sor félelmet, de a csillagok most ehhez is energiát adnak.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az idei év első harmada arról szól, hogy a gyakran lobbanékony Oroszlán megtanulja, mi is az a türelem. Mielőtt a nagy siker megérkezne, egy sor akadályt kell elhárítani, s utána nyugodtan kivárni az eredményeket. Lehet, hogy nem látszanak rögtön az első kanyarban, de attól még valóságosak. Addig is meríts erőt a barátok és a szerelmed támogatásából, együttérzésből és lelkesítésből nem lesz hiány. Bár nagy a kísértés, ne oszd meg boldog-boldogtalannal frusztráltságodat, elég lesz akkor kinyilvánítani a véleményed, amikor már elérted a vágyott pozíciót. A tavasz elhozza a sikert és a megnyugvást is.

3 csillagjegy eloleptetes

E 3 csillagjegy szülötte joggal reménykedhet az előléptetésben (Fotó: Getty Images)

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Érdemes már most felkészülni a változásra, mert az egész karrieredet felforgathatja. Akár külföldi munkalehetőség sem kizárt, egy olyan ajánlatot kaphatsz, amit vétek lenne visszautasítani. Érdemes komolyan venni az állásinterjút, mert az, amit a Szűz csillagjegyűek viccesnek gondolnak, csak hogy oldják egy helyzet feszültségét, nem mindig jön át másoknak, pláne ha másik kultúrában szocializálódtak. A nagy kihívás ebben az időszakban a munka és a magánélet közti egyensúly megtalálása. Akármilyen jól is megy a szekér, nem szabad megfeledkezned a hozzád közel állókról. Szakíts rá időt, hogy gyakrabban találkozz, és kivételesen ne a munkáról beszélgess velük.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Egy fontos baráti kapcsolat ebben az időszakban fordulhat szakmaivá. Figyelj jól, mert ezen az ismerősön keresztül érkezhet el a nagy lehetőség számodra. Ez azonban nem marad észrevétlen: Mérleg jegyűként egy sor irigy kollégára kell számítanod, akik nem értik, miért pont téged talált meg a siker, és miért épp most. Ők persze azzal nem foglalkoznak, milyen keményen dolgoztál a céljaidért, és hogy bőven megérdemled azt is, ha két pozícióval helyeznek feljebb. Figyelj rá, hogy csak a legbizalmasabb barátaiddal oszd meg a munkahelyi információkat, pletykákat, mert riválisaid könnyen ellened fordíthatják szavaidat.

Kiemelt kép: Getty Images