Idős nő gyűrűs keze egy fiatal férfi kezében

18 évesen vette feleségül 71 éves szerelmét a férfi, azóta is boldogok

Nem átlagos pár, az biztos.

Gary Hardwick 18 (egyes források szerint csak 17) évesen részt vett egy ismerőse temetésén – itt találkozott először az elhunyt édesanyjával, az akkor 71 éves Almedával. Nem sokkal később, egy szülinapi partin ismét összefutottak, két héttel később pedig már az oltár előtt szorították egymás kezét.

Egy évvel később a tennessee-i házaspár a sajtóban bevallotta, bizony sokan nem helyeslik párkapcsolatukat – többek között Almeda fia is teljesen elfordult tőlük, és a lagzi óta nem áll szóba édesanyjával. Almeda hat unokája közül ketten, Aaron és Indiana, szintén nehezen fogadták el a nagyi új kapcsolatát, különösképp Aaronnak voltak fenntartásai, hiszen egy nála három évvel fiatalabb férfit kell mostohanagyapjaként kezelnie. „Csak egyszer, részegen hívtam nagyapának. A fejemben inkább barátként létezik, nem nagypapaként.

A lényeg, hogy a nagymamánk boldog”

– nyilatkozta az azóta megbékélt unoka. „A 21. században élünk, nem kéne már, hogy az ilyesmi számítson. Az anyukámnak viszont nagyon furcsa ez az egész, hiszen az ő édesanyja olyasvalakivel sétálgat az után, aki a gyerekeivel egyidős” – vázolta a helyzetet Indiana.
Almeda fiatal férjével kapcsolatban úgy szokott fogalmazni, hogy „korához képes érett”, és bár eleinte sokan kételkedtek kapcsolatuk valódiságában, szerelmük története évek óta újabb és újabb köröket fut a világsajtóban, ők pedig folyamatosan azt hangoztatják, mennyire boldogok. Mi több, néha talán túlságosan is sokat mutatnak meg a családi idillből: Gary például többször nyilatkozott már szexuális életükről („Az első szeretkezésünk a nászéjszakán történt. Csodálatos élmény volt. Olyan mély kapcsolat jött létre! Almeda csodálatos szerető”), aki pedig az általa elmondottak sem képes hinni, az a saját szemével győződhet meg kapcsolatuk valódi mélységéről az OnlyFansen vagy a TikTokon (utóbbiról több videójukat is el kellett már távolítani explicit tartalmuk okán).

Ők azonban nem foglalkoznak mindezzel, boldogan élik világukat. Almeda például épp a napokban, 2023. október 1-jén töltötte a nyolcvanat, a jeles alkalom apropóján pedig most 26 éves férje megható üzenetet hagyott számára az Instagramon.

„Boldog születésnapot a világ legcsodálatosabb feleségének! (…) Én vagyok a legszerencsésebb férj a világon, hogy minden nap melletted ébredhetek fel. Minden egyes nap a legboldogabb férfivá teszel engem, én pedig mindig a legboldogabb nővé akarlak tenni. A világ a tiéd, és az utolsó leheletemig keményen fogok dolgozni azon, hogy ezt megadhassam neked. (…) Te vagy életem szerelme és szívem minden egyes dobbanásával téged szeretlek. Ünnepeljünk, királynőm! Boldog születésnapot, Babám!” – áll a köszöntőben.
A további bejegyzéseikből az is kiderül, hogy Gary a nagy napon lazaccal, tortával és egy kis borral is kedveskedett az ünnepeltnek.

Nincs receptje a boldog házasságnak

Mint tudjuk, két ember kapcsolatának sikere leginkább kettejükön múlik, nem jelent hát garanciát sem a nagy, sem a kicsi korkülönbség ilyen szempontból. Mi is megírtuk annak a 83 éves brit nagymamának a történetét, aki 37 éves férjétől igyekezett nemrég megszabadulni – a 97 éves Dick Van Dyke-ot ellenben 51 éves felesége tartja fiatalon, legalábbis saját bevallása szerint.

Mindenesetre igen érdekes eredményre jutott nemrég egy kutatócsoport, akik azt vizsgálták, milyen nők a legelégedettebbek a párkapcsolatukkal – eredményeik ugyanis azt mutatták, hogy azok, akik önmaguknál fiatalabb férfit választanak maguk mellé. Ezt minden bizonnyal a legendás énekesnő, Cher is csak megerősíteni tudná: a sztár ugyanis jelenleg egy nála 40 évvel fiatalabb férfival, bizonyos Alexander Edwarddal alkot egy párt.

„Papíron elég röhejes, de valójában remekül működünk együtt” –

mondta Cher a The Kelly Clarkson Show-ban.

Sokan sokféleképpen próbálták már megfejteni a hosszú távon is sikeres és boldog párkapcsolatok titkát, és arra jöttek rá, hogy ez az 5 dolog tartja össze. 

Kiemelt kép: Illusztráció – Getty Images