A 76 éves Chert hidegen hagyja, hogy új szerelme 40 évvel fiatalabb nála

Az örökifjú énekesnő egy 36 éves zenei producerrel randizik mostanában.

Cher a hetvenes évek tévésztárjából vált popikonná, meseszerű karrierje pedig azóta is töretlen – akárcsak a szerelmi élete körüli felhajtás, ami mindig is lázban tartotta a nagyérdeműt. Első férje Sonny Bono volt, akivel nemcsak a magánéletben, de a színpadon és a filmvásznon is partnerek voltak – 1974-ben a legendás házasság azonban véget ért. Az Oscar-díjas énekesnő szerelmi élete körül azóta is nagy az érdeklődés, ennek kapcsán pedig nem egyszer kijelentette már, hogy nem a párkapcsolat teszi az embert, és nem szeretné, hogy ez alapján ítéljék meg a munkásságát. 1996-ban Jane Pauley-nak adott interjújában azt nyilatkozta, hogy hisz a szerelem utáni életben (ekkor született a Believe című slágere is, ami pont erről szól) – és a szívfájdalom utáni új szerelemben is, de mindezek ellenére úgy érzi, szingliként is képesnek kell lennie kiegyensúlyozott életet élni: 

„A férfiak olyanok, mint a desszert – én pedig imádom a desszertet. Szeretem, tisztelem és nagyon menőnek gondolom őket. De nélkülük is képes vagyok jól élni.”

Cher Sonny után 1975 és 1979 között Gregg Allman felesége volt, de híres exei között szerepel Warren Beatty, David Geffen, Richie Sambora, Val Kilmer és Tom Cruise is. Noha hivatalosan évek óta nem élt romantikus kapcsolatban senkivel, és nem egyszer nyilatkozta, hogy lazán veszi a randevúzást is, a tartalmas szerelem azonban mégis hiányzik az életéből – amit a mai világban kifejezetten nehéz megtalálni.       

„Az a bajom manapság a pasikkal, hogy nem szívesen mozdulok ki velük, hiszen minden élmény, amit együtt élünk át, szinte azonnal felkerül az Instagramra. Így elveszik az intimitás, és nincs módunk arra, hogy valami különlegeset és maradandót alkossunk” – mesélte 2018-ban a brit Daily Mail napilapnak.

Cher a The Voice című műsor színpadán (Fotó: Trae Patton/NBCU Photo Bank/NBCUniversal, Getty Images)

A legújabb híresztelések szerint pedig nagyon úgy fest, hogy az örökifjú énekesnő újra szerelmes. Cher és Alexander Edwards zenei producer kezdődő kapcsolatáról először november 2-án kaptak szárnya az első pletykák, amikor kettesben vacsoráztak a Craig’s étteremben, Hollywoodban. A TMZ jelentése szerint Cher egyedül érkezett, Edwards pedig kint fogadta őt, miután kézen fogva léptek az étterembe. Az énekesnő egyébként egy nappal a kiruccanás előtt még utalt is arra közösségi oldalán, hogy különleges dolgok történnek vele mostanában:

„Az életem egy része igazán csodálatos”

– írta Twitteren.

November 5-én pedig egy fotót is posztolt a producerről – aminél mi sem lehetne egyértelműbb célzás. Amikor megkérdezték tőle a kommentelők, hogy a férfi vajon az új szerelme-e, az énekesnő titokzatosan csak egy mosolygós arcú szív-emojival válaszolt. A legtöbben örültek az énekesnő boldogságának, míg mások aggodalmukat fejezték ki a románccal kapcsolatban – utalva a közöttük lévő 40 évnyi korkülönbségre. A mai napig tabunak számít ugyanis, ha a nő az idősebb egy párkapcsolatban – ellenben azzal, amikor egy idősebb férfinak van jóval fiatalabb barátnője. Korábban mi is írtunk arról, hogy egy felmérés szerint a nők 81 %-a nyitott arra, hogy fiatalabb partnerrel ismerkedjen, a férfiak körében pedig 90% azoknak az aránya, akik szívesen randevúznának idősebb nőkkel – társadalmi nyomás ide vagy oda tehát, amire az énekesnő is csak annyit reagált, hogy ne zavarjon senkit, ha ő így érzi jól magát.

Edwards egyébként korábban Amber Rose modellel (aki a rapper Kanye West, azaz művésznevén Ye Kim Kardashiant megelőző barátnője volt) alkotott egy párt, románcukból pedig egy közös kisfiú is született, a most 3 éves Slash. Három év együttlét után a pár tavaly augusztusban szakított, a 39 éves Rose ugyanis azzal vádolta meg Edwardsot, hogy kapcsolatuk során többször is félrelépett, és belefáradt abba, hogy folyamatosan szégyenbe hozzák nyilvánosan és a színfalak mögött is. Edwards később beismerte a hűtlenséget: „Senki sem lehet boldog, ha nem tud igazán önmaga lenni, akár megértik ezt mások, akár nem. Én egyszerűen ilyen vagyok, ő pedig (Rose) nem tudott ezzel együtt szeretni” – mondta akkor egy Instagram videóban. Mindezek fényében talán nem egészen alaptalan Cher rajongóinak aggodalma, de azért bízzunk a legjobbakban, és ahogyan egy kommentelő is fogalmazott az énekesnő posztja alatt: „Szeretnénk, hogy boldog légy, de ne engedd, hogy kihasználjanak!”

„Nincs garancia semmire sem. Bármikor, amikor döntést hozol, egyúttal kockáztatsz is. Én pedig mindig is kockáztattam. Ez vagyok én” 

– válaszolta erre az énekesnő.

Kiemelt kép: Cher és Alexander Edwards 2022. november 2-án Los Angelesben, Kaliforniában. (Fotó: zerojack/Star Max/GC Images)