életmódváltó gyerünk anyukám edzés

Gyerünk, anyukám! 30 perces ingyenes pilatesedzés – VIDEÓ

Fókuszban a légzés és a mélyizomzat!

Domokos Flóra pilatesoktató egy nagyon átfogó órával érkezik: a teljes test átmozgatása mellett a légzésre összpontosíthatsz ezen az órán, és arra, hogy a mélyizomzatodat is erősítsd. Flóra pilatesórája igazi feltöltődés testileg és lelkileg, elképesztően alapos és könnyen követhető instrukciókat ad, az edzés végére azt fogod érezni, hogy testileg, lelkileg töltődtél, és talán egy picit magasabb is vagy.

Általános tudnivalók a tornavideóhoz

  • Ezekben a tornavideókban arra törekedtünk, hogy kezdő és középhaladó szinten a lehető legtöbbet kihozzuk napi 30 perc mozgásból.
  • A célunk, hogy könnyen követhetően és biztonságos gyakorlatokkal formálhasd az alakod, fejleszd az állóképességed, miközben a tartásjavításra is figyelünk, és kíméletesen átmozgatjuk az ízületeket.
  • Neked ajánljuk ezeket az óráinkat, ha a szülésed óta minimum 6-8 hónap eltelt, a szülés után regenerálódtál, a hasizmaid összezáródtak, legfeljebb 1-1,5 ujjnyi távolságot tudsz kitapintani köztük. Ha nem tudod, hogy szétnyílt-e a hasizmod, akkor olvasd el ezt a cikkünket, az innen kattintható videónkkal könnyen ellenőrizheted: https://www.gyerunkanyukam.hu/article/v/minden-amit-fontos-tudnod-a-szetnyilt-hasizomrol.
  • Ezeket az órákat nem ajánljuk szétnyílt hasizom esetén, vagy ha a gátizomzatod nem regenerálódott a szülés után (például akaratlan vizeletcseppentést tapasztalsz tüsszentés vagy köhögés esetén, ekkor olvasd el ezt a cikkünket: https://www.gyerunkanyukam.hu/article/v/tusszentek-bepisilek). A programot semmiképp sem ajánljuk, ha babát vársz.

Minden tiszta? Akkor induljon a mozgás!

Ha Flóra nyugodtsága rád is nagy hatással van, akkor vele is találkozhatsz a 2023. május 8-án induló Csak30! Start programunkban: gyerunkanyukam.hu

 A Gyerünk, anyukám! kínálatában 4 hetes tanfolyamokból és 8 hetes tornaprogramokból, komplex futóprogramokból valamint étrendekből választhatsz. 
 A Gyerünk, anyukám! programjai nem csupán profi oktatók által alaposan átgondolt és körültekintően vezetett edzéseket kínálnak, hanem valódi közösségi élményt is. A 8 hetes programjaik fix napokon indulnak, és ez idő alatt folyamatosan kapcsolatban lehetsz a veled egy szinten tornázókkal, az oktatókkal és a GYA stáb tagjaival. Együtt örültök a sikereknek és együtt vészelitek át a nehézségeket is, biztos lehetsz benne, hogy a közösség támogat és nem hagy magadra. 

Bővebb információ: gyerunkanyukam.hu 

Kövesd őket Facebookon: facebook.com/gyerunkanyukam 

És a legfrissebb sztorijaikat megtalálod Instagramon: instagram.com/gyerunkanyukam 

Kiemelt kép: Canva