életmódváltó gyerünk anyukám edzés

Gyerünk, anyukám! 30 perces dinamikus alakformáló torna – VIDEÓ

Tabata alakformáló edzés Kádár Papp-Nórival: a jókedv és a hatékonyság garantált!

Kádár-Papp Nóri edző, a Gyerünk, anyukám! alapítója egy dinamikus alakformáló órával készült nektek. Az egyik kedvenc módszerét, a Tabatát alkalmazza ebben a fél órában, amikor tokától bokáig mindeneteket átmozgathatjátok vele. Ez alkalommal csak rád és a tornacipődre lesz szükség, érdemes egy vizes kulacsot is magad mellé készíteni.

Általános tudnivalók a tornavideóhoz

  • Ezekben a tornavideókban arra törekedtünk, hogy kezdő és középhaladó szinten a lehető legtöbbet kihozzuk napi 30 perc mozgásból.
  • A célunk, hogy könnyen követhetően és biztonságos gyakorlatokkal formálhasd az alakod, fejleszd az állóképességed, miközben a tartásjavításra is figyelünk, és kíméletesen átmozgatjuk az ízületeket.
  • Neked ajánljuk ezeket az óráinkat, ha a szülésed óta minimum 6-8 hónap eltelt, a szülés után regenerálódtál, a hasizmaid összezáródtak, legfeljebb 1-1,5 ujjnyi távolságot tudsz kitapintani köztük. Ha nem tudod, hogy szétnyílt-e a hasizmod, akkor olvasd el ezt a cikkünket, az innen kattintható videónkkal könnyen ellenőrizheted: https://www.gyerunkanyukam.hu/article/v/minden-amit-fontos-tudnod-a-szetnyilt-hasizomrol. 
    Ezeket az órákat nem ajánljuk szétnyílt hasizom esetén, vagy ha a gátizomzatod nem regenerálódott a szülés után (például akaratlan vizeletcseppentést tapasztalsz tüsszentés vagy köhögés esetén, ekkor olvasd el ezt a cikkünket: https://www.gyerunkanyukam.hu/article/v/tusszentek-bepisilek). A programot semmiképp sem ajánljuk, ha babát vársz.

Minden tiszta? Akkor induljon a mozgás!

Ha tetszett ez az óra, akkor Nórival találkozhatsz a 2023. május elején induló Csak30! Start programjukban: gyerunkanyukam.hu

 A Gyerünk, anyukám! kínálatában 4 hetes tanfolyamokból és 8 hetes tornaprogramokból, komplex futóprogramokból valamint étrendekből választhatsz. 
 A Gyerünk, anyukám! programjai nem csupán profi oktatók által alaposan átgondolt és körültekintően vezetett edzéseket kínálnak, hanem valódi közösségi élményt is. A 8 hetes programjaik fix napokon indulnak, és ez idő alatt folyamatosan kapcsolatban lehetsz a veled egy szinten tornázókkal, az oktatókkal és a GYA stáb tagjaival. Együtt örültök a sikereknek és együtt vészelitek át a nehézségeket is, biztos lehetsz benne, hogy a közösség támogat és nem hagy magadra. 

Bővebb információ: gyerunkanyukam.hu 

Kövesd őket Facebookon: facebook.com/gyerunkanyukam 

És a legfrissebb sztorijaikat megtalálod Instagramon: instagram.com/gyerunkanyukam 

Kiemelt kép: Canva