Az 55 éves Nicole Kidman elképesztően kigyúrta magát

A színésznő egy magazin címlapján mutatta meg dagadó muszklijait, amin a rajongók jól ki is akadtak.

Az 55 éves Oscar-díjas színésznő hihetetlenül jól néz ki a legfrissebb fotóján, amelyen egy Diesel miniszoknyában és egy félnyakú crop topban pózol, befeszítve izmos, szálkás karjait.

A fotó egyike annak a sorozatnak, amelyet Zhong Lin készített a nemrég indult Perfect magazin harmadik számához, amelyen Nicole Kidmant „tökéletes ikonnak” nevezik az alkotók. Amióta a kép nyilvánosságra került, a rajongók a közösségi médiában dicsérik a Hatalmas kis hazugságok és a Tudhattad volna HBO-sorozatok sztárjának testalkatát.

„Azok a bicepszek! Abszolút lenyűgöző!!!” – kommentálta egyikük az Instagramon, míg sokan elismerésüket fejezték ki a szó szerint hihetetlennek tűnő muszklik láttán. Sokan azt is megjegyezték, hogy ideje lenne a színésznőt egy sci-fi vagy szuperhősös film főszerepére szerződtetni, annyira megfelelőnek tartják a testalkatát hozzá.

Nem is csoda a nagy meglepetés, hiszen a színésznő korábban inkább a vékonyak táborát erősítette, és még néhány hete sem látszott igazán rajta, hogy ennyire belevetette volna magát a karnapokba az edzőteremben (vagy csak a fényjáték miatt látszik izmosabbnak?). Júliusban Naomi Campbell, Dua Lipa, Kim Kardashian és Bella Hadid mellett ő is megjelent a kifutón a Balenciaga divatbemutatóján, ez év elején pedig a Vanity Fair címlapján szerepelt Miu Miu kétrészes ruhájában, ami miatt többen bírálták akkor az interneten, mivel „sok” bőrfelületet mutatott meg a falatnyi ruhában, amihez a fanyalgók szerint már túl idős. Elvégre megmondani, véleményezni, hogy más nőknek mit kellene viselni és hogyan kellene kinézni, nagyon nagy divat manapság is a különböző fórumokon.

Kiemelt kép: Getty Images