Katalin hercegnének van egy hasonmása, aki szívesen el is játszaná őt filmen

Brittany Dixon egy ausztrál művész, akit nemrég kaptak fel TikTokon Katalin hercegnével való elképesztő hasonlósága miatt. Követői arra biztatták, hogy jelentkezzen A korona című Netflix-sorozat követező szereplőválogatására, ahol éppen az egyetemi éveiben járó Kate Middleton szerepére keresnek jelentkezőket. 

Dixon nem csak külsőleg hasonlít Cambridge hercegnéjére, hanem az érdeklődési területük is közös: a művészet. Dixon festészettel foglalkozik, alkotásait a TikTokon és Instagramon is meg szokta osztani. Katalin hercegné pedig művészettörténetet tanult a St. Andrews Egyetemen (itt ismerkedtek meg Vilmos herceggel). Katalin maga is megosztotta néhány rajzát a nyilvánossággal, emellett a családjáról megosztott fotók arról tanúskodnak, hogy a fényképezéshez is van érzéke. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Candice Dixon (@candicedixon)


Dixont addig nógatták a követői (illetve a fenti videóban saját nővére), hogy végül tényleg elment A korona castingjára. (Érdemes a TikTok videóit megnézni, néha tényleg döbbenetes a hasonlóság.) Elmondása szerint azt kérték tőle, hogy küldjön magáról egy szelfit, néhány általános információt és egy félperces videót, amiben valami olyanról beszél, amit szeret. Egyelőre nincs információ arról, vajon Dixon megkapta-e a szerepet, mindenesetre a színészi gyakorlat hiánya nem jelent hátrányt, legalábbis egyes kisebb férfiszerepek esetén ez nem volt követelmény. A korona című filmsorozatban várhatóan csak kis szerephez jut majd Kate Middleton: szándékosan használjuk így a nevét, hiszen azt az életszakaszt mutatják majd be, amikor megismerkedtek Vilmossal, és még nem volt hercegné.

Vilmost és Harryt is keresik A korona új évadába

A Netflix korábban közzé tett egy felhívást, miszerint fiatal, 16 és 21 és közötti színészeket keresnek Vilmos herceg és Harry herceg szerepeire. Kiemelték, hogy nem szükséges színészi tapasztalattal rendelkeznie a jelentkezőknek, ezért feltételezhetően ez Kate Middleton szerepe esetébe sem követelmény. A legfrissebb információk szerint az ifjú Vilmos herceg szerepére már meg is találták a tökéletes embert: Senan West fogja alakítani, aki a Károly herceget játszó Dominic West színész valódi fia. Az újoncokkal várhatóan augusztusban kezdenek el forgatni.

A korona ötödik évada az 1990 és 1997 közötti időszakra fókuszál, és feltehetőleg kiemelten foglalkoznak majd Károly és Diana 1996-os válásával. II. Erzsébet, Károly herceg és Lady Diana szerepében is új (idősebb) színészek fognak debütálni. 

Kiemelt kép: Getty Images