Jennifer Grey szerint Johnny Depp problémás volt, amikor jártak

A színésznő életrajzi könyvében írja le, hogy mi vezetett a szakításhoz.

A Dirty Dancing (aminek elvileg hamarosan érkezik a 2. része is) Babyjéről jó pár évig nem lehetett túl sokat tudni azon kívül, hogy orrműtétje miatt megváltozott az arca, és állítólag emiatt nem futott be nagyobb karriert színészként, de most egy újabb információ látott napvilágot róla. Jennifer Grey a ’80-as évek végén egy rövid ideig járt Johnny Depp-pel, sőt a páros el is jegyezte egymást.

A két színész azután ismerkedett meg, hogy Grey ügynöke 1989-ben – két évvel a Dirty Dancing megjelenése után – vakrandit szervezett neki a színésszel.

Az első randevújukra így emlékszik Grey a május 3-án megjelenő Out of the Corner (kb: Felállni a sarokból) című memoárjában: „Ettünk, beszélgettünk, Jack Daniel’st ittunk, halálra röhögtük magunkat, és néha rágyújtottunk. Johnny elképesztően gyönyörű volt. És meglepően nyitott, vicces, furcsa és kedves…”

Johnny Depp és Jennifer Grey 1989-ben egy reptéren (Fotó: Vinnie Zuffante/Getty Images)

Elmondása szerint Depp két héten belül megkérte a kezét, és egy Lulu nevű pekingi uszkár kölyökkutyát kapott tőle ajándékba. „Ő volt a »kisbabánk«, akin gyakorolhattunk, és valaki, aki társaságot nyújtott nekem, amikor Johnny nem volt a városban – idézi Grey könyvét az Independent. – Johnny minden héten ingázott oda-vissza Vancouverből, de egyre gyakrabban kezdett bajba kerülni: bárokban verekedett, és csetepatézott a rendőrökkel.”

És minden egyre csak rosszabbá vált: „Elkezdte lekésni a Los Angelesbe tartó járatait, mert elaludt, vagy

amikor hazajött, őrülten féltékeny és paranoiás volt, hogy mit csináltam az ő távollétében.

Rosszkedvét és boldogtalanságát annak tulajdonítottam, hogy szerencsétlennek és tehetetlennek érezte magát amiatt, mert kiszállt a 21 Jump Street című tévésorozatból.”

Jennifer nem sokkal a 29. születésnapja előtt bontotta fel eljegyzését Depp-pel, miután a férfi elment egy találkozóra, és órákig nem tért vissza, illetve nem vette fel vele a kapcsolatot.

Jennifer Grey az orrműtétje után eltűnt a süllyesztőben (Fotó: Getty Images)

Botrányos perek

Depp képviselői egyelőre még nem kommentálták a színésznő állításait. A sztár jelenleg a volt felesége, Amber Heard ellen indított, 50 millió dolláros rágalmazási per közepén jár, ami megosztja az internetet és a rajongókat egyaránt. A színész szerint Heard egy 2018-as Washington Post véleménycikkben arra célzott, hogy a férfi bántalmazta őt a 2016-ban véget ért kapcsolatuk során, amit Johnny Depp azóta is tagad. 

Johnny Depp és Amber Heard a Rumnapló brit premierjén 2011. november 3-án Londonban. (Fotó: Stuart Wilson/Getty Images)

Heard viszont ellenkeresetet nyújtott be, amelyben azzal vádolja Deppet, hogy „rágalomhadjáratot” szervez ellene, és Depp perét a kapcsolatuk alatt elkezdett „visszaélés és zaklatás” folytatásának nevezi, emiatt a nő 100 millió dollár kártérítést, valamint Depp követelései alóli mentességet kért.

Depp négynapos vallomása április 25-én ért véget, amelynek során a színész azt állította: „Az egyetlen személy, akit valaha is bántalmaztam életemben, az én magam vagyok.”

Kiemelt kép: Getty Images