Britney Spears csak úgy ragyog az őszi eljegyzése óta.

Az énekesnő már tavaly elárulta a nagyvilágnak, hogy Donatella Versace személyesen fogja megtervezni az esküvői ruháját. Barátságuk évtizedekre nyúlik vissza, hiszen popkarrierje legelejétől a divatmogul tervezte ruhákban tündökölt videoklipjeiben, valamint a legtöbb zenei díjátadón is.  

2021 novemberében egy Los Angeles-i bíróság megszüntette Spears 13 éve tartó gondnokságát, azóta ismét maga rendelkezik életének döntései felett, beleértve a több mint 60 millió dollárnyira becsült vagyonát is. Az olasz divatikon mindvégig támogatta az énekesnőt: „Oda-vissza megjárta a poklot. El sem tudom képzelni, hogy mennyi szörnyűségen mehetett keresztül” – nyilatkozta Donatella az Entertainment Tonigh beszélgetős műsorban.

A divatmogul most a Variety-nek mesélt Britney új (és végre szabad) életéről, miután márciusban Los Angeles-i otthonában is meglátogatta a szerelmespárt:

„Fantasztikus lelkiállapotban van, nyaral, felszabadult és boldog. Nagyon örülök, hogy hosszú idő után végre így láthatom őt.”

Minden jel arra utal, hogy Spears élvezi a szabadságát, és egyes híresztelések szerint titokban már az esküvőjüket is megtartották Asgarival, Britney ugyanis egy Instagram-bejegyzésben férjeként hivatkozik szerelmére. 

Mindeközben a popsztár szorgalmasan dolgozik önéletrajzi könyvén is. Spears memoárja hatalmas licitháború tárgyát képezte, és ahogyan arról korábban is írtunk, a Page Six szerint az énekesnő 15 millió dolláros könyvszerződést kötött végül a Simon & Schusterrel, ami a kiadó történetében rekorddöntő üzletnek számít. Figyelembe véve mindazt, amit az énekesnő karrierjéről és magánéletéről tudunk, biztosak lehetünk benne, hogy az egyik legsikeresebb, legjobban várt memoár lát majd napvilágot a közeljövőben.

Kiemelt kép: Getty Images  Forrás: lofficielusa.com, hola.com