Az 58 éves Helen Hunt is büszkén vállalja ősz tincseit

Az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő maga mögött hagyta szőke frizuráját – és eredeti hajszínével is fantasztikusan fest.

Helen Hunt jelenleg Los Angelesben forgatja a Blindspotting című sorozatot, amely a 2018-as, azonos című film folytatása. Az egyik forgatási helyszínen kapták lencsevégre az 58 éves színésznőt, amint egy parkban tollmintás piros felsőben, kígyómintás leggingsben és Birkenstock papucsban készül a következő jelenetére, a képek pedig arról árulkodnak, hogy a Lesz ez még így se sztárja nagyon élvezi ezt a munkát, kifejezetten elemében van – számolt be róla a magazin.

A tragikomédiaként aposztrofált sorozatban Helen Hunt egy anyukát alakít, fiát Rafael Casal játssza, és bár azt nem lehet tudni, hogy a szerep kedvéért mondott le a hajfestésről, vagy csak szimplán megunta a korábbi, sötétszőke hajszínét, vitathatatlan, hogy remekül áll neki az új, természetes árnyalatú frizura.

Szerencsére most már egyre kevésbé lepődünk meg azon, ha egy hollywoodi színésznő büszkén vállalja őszülő tincseit, hiszen mind többen vannak azok a filmcsillagok, akik szerint az őszülést nem kell szégyellni vagy elfedni – sőt! Andie MacDowell, Kristin Scott Thomas, Sarah Jessica Parker, Julia Roberts

és még hosszasan lehetne sorolni, hány sztár szabadult fel az állandó hajfestés béklyója alól.

Helen Huntot több évtizedes karrierje alatt szinte mindig csak szőkén láthattuk, egyedül ezért meglepő a váltás. A lépcsőzetesre vágott, lazán hullámosított hajviselet szépen kiemeli a vonásait, egészségesen fénylő ezüstöt tincseivel pedig kiválóan példázza, hogy a gondosan ápolt ősz frizura lehet szép, szexi és fiatalos.

A többszörösen díjazott színésznővel kollégái is nagyon élvezik a közös munkát, a fiát alakító Rafael Casal például azt nyilatkozta a Deadline magazinnak, hogy „hatalmas megtisztetletés Helen Hunttal dolgozni ebben a sorozatban. Barátokká váltunk, miután posztolt arról, hogy imádta a filmváltozatot, és rettentően vártuk, hogy együtt dolgozhassunk.”

Kiemelt kép: Getty Images