A csodás Meghan Markle stílusos öltözködésénél, csak sugárzóan szép bőre és ragyogó tincsei feltűnőbbek. Harry herceg jövendőbelijének egykori haj- és sminkmestere korábban elárult néhány titkot arról, hogy mivel tartja magát formában a leendő hercegné.

Meghan Markle

Áprilisban az egész világ arra várt, hogy világra jöjjön az újabb trónörökös, Katalin hercegné és Vilmos herceg fia, majd közel egy hétig azt találgatta mindenki, hogy vajon milyen névre fogják keresztelni a royal bébit. Az elmúlt napokban viszont egyre többen beszélnek az év esküvőjéről, hiszen május 19-én a windsori kastély Szent György kápolnájában Diana kisebbik fia, Harry herceg feleségül veszi Meghan Markle-t.

Katalin hercegnéhez hasonlóan, Harry jövendőbelije is hibátlan stílusérzékkel rendelkezik, szebbnél szebb és kifinomultabb öltözékekben jelenik meg a nyilvánosság előtt, de nem tudunk elmenni a kivételes szépsége mellett sem. Egykori sminkese, Lydia F. Sellers elárulta Meghan néhány szépségpraktikáját:

Markle megmarad Markle-nek

„Minden helyzetben önmagát adja. A reflektorfényben is” – jegyezte meg Sellers régebben a Refinery29 magazinnak. „Pontosan ugyanaz az ember, aki a Harry-vel való megismerkedésük előtt volt. Egyszerűen csak hátrasimítja a haját és szorosan a tarkója fölé kontyot készít a tincseiből.”

A leendő hercegné imádja a natúrkozmetikumokat

Meghan nagyon jól informált a szépségápolás terén, legszívesebben a natúrkozmetikai termékek közül válogat. Ódákat zeng az olyan ökobrandekről, mint az RMS vagy a korei szépségmárka, a Tatcha. Ha a szépségápolásról van szó, a megközelítése nagyon egyszerű: mindig hozza saját maga legjobb formáját.

A kevesebb több elvet követi a sminkelésnél

„Akármikor sminkeltem, mindig rákérdezett: ugye biztos, hogy látszanak a szeplőim? Nem akarom, hogy nagyon maszkszerű hatása legyen az alapozómnak!” – idézte fel Meghan szavait a sminkmester. Ragaszkodik az üde és friss megjelenéshez, és az sem titok, hogy arcmasszázst és arcgimnasztikát is bevet, hogy formában tartsa magát.

A hajápolás terén a minimalizmust preferálja

„Ha elnehezedik a hajam, akkor egy kis szárazsamponnal lazítok a textúráján és egy határozott mozdulattal hátradobom az egészet. Ettől azonnal dúsabb hatást kölcsönözhetek.” – mesélte Meghan a Birchboxnak adott interjújában. „A babahajakkal egy apró vaddisznósörtés kefével számolok le, amire hajlakkot fújok és átsimítom vele az apró hajszálakat”– tette hozzá.

Meghan és Harry herceg kapcsolatáról és a közelgő esküvőről a Nők Lapja 2018/19. lapszámában olvashattok (a magazin május 9-től kapható az újságosoknál). Még több szépséggel kapcsolatos témáról pedig a Nők Lapja legújabb, Szépség különszámában.

Szöveg: D. E.

Fotó: Pinterest

(vogue.com, birchbox.com)