A horoszkópunk a párválasztás során is remek támpontot ad, általa tökéletes képet kaphatunk arról, milyen férfi illik igazán hozzánk. Nem is mondanánk többet, beszéljenek helyettünk a csillagjegyek!

Kos

A horoszkópod szerint olyan férfi illik hozzád, aki gondoskodó és kedves természet, pont olyan, amilyen te magad is vagy. Ha valaki híján van ezeknek a tulajdonságoknak, azzal nem tudsz hosszú távra tervezni.

Bika

Csodálod az erős és céltudatos embereket, különösen a férfiakat, mert mellettük igazán nőnek érezheted magadat. Ám nem árt, ha a választottadba a karizma mellett legalább egy kevés önfegyelem is szorult, ugyanis a makacs természeted nem fér meg egy szintén konok jellem mellett.

Ikrek

Az izgalmas férfiak érdekelnek, akik nem félnek kockázatot vállalni és kalandozni. Ha olyan illetőt sodor melléd az élet, aki mindig képes valami újdonságot hozni a szürke mindennapokba, nem fogsz csalódni.

Rák

Mivel nagyon mély érzésű vagy, ezért azok a férfiak nyűgöznek le igazán, akik érzelmi stabilitást tudnak nyújtani számodra. Persze nem árt, ha emellett egy kis karizma is körbelengi őket, a nagy Ő számodra ugyanis egyszerre kifinomult lélek és izgalmas kalandor.

Oroszlán

Vonzódsz az olyan úriemberekhez, akik intelligensek és kreatívak, vagyis képesek egyediségükkel, eleganciájukkal és határozottságukkal inspirálni téged. Mivel te magad is született vezető vagy, szükséged van egy támaszra, aki megérti, elfogadja és támogatja a törekvéseidet.

Szűz

Legyen művészi, támogató, de egyúttal érzelmes is. Szűzként legalább annyira fontosnak tartod a kimagasló belső értékeket, mint az intelligenciát és az azonos világképet. Az a férfi, akiből akár csak az egyik is hiányzik, nem tud igazán a kegyeidbe férkőzni.

Mérleg

Energikusság, bizalom és úttörő szellem: ez a három tulajdonság elengedhetetlen a neked teremtett nagy Ő esetében. Mindig is nagyra értékelted azokat az urakat, akik elég bátrak és kitartóak ahhoz, hogy meghódítsanak, szerinted ez különbözteti meg a könnyed udvarlást a komoly szándéktól.

Skorpió

A partnerednek sok fronton kell helytállnia. Fontos számodra, hogy felnézhess rá, hogy türelmes legyen, és nem utolsósorban az sem árt, ha praktikus oldaláról közelíti meg az életet. Mivel rád is ugyanez a hozzáállás jellemző, csak olyannal tudsz boldog lenni, aki hozzád nagyon hasonlóan gondolkodik.

Nyilas

Ha a kiszemelt úriember egyszerre intelligens és nyitott gondolkodású, máris minden esélye megvan arra, hogy elnyerje a szívedet, mert kalandvágyó természeted erre szomjazik. Persze nem árt, ha ő maga is befogadó a merész vállalkozásokat illetően és tettre kész, akárcsak te.

Bak

Nagyon céltudatos és törekvő vagy, ha a munkáról van szó, ezért olyan társ illik hozzád, aki nemcsak elfogadja ezt, hanem egyúttal támogat is, és szeretetteljes, biztonságos légkört teremt számodra. Nagyon fontos a párkapcsolat és a munka közötti egyensúlyt fenntartani, és ezt csak ilyen módon, biztos háttérrel tudod megtenni.

Vízöntő

Legyen eredeti nézőpontja és ne korlátozza a szabadságodat. Ez a két feltételed van, ha az ellenkező nemről van szó, ugyanis nem bírod a korlátokat és a kompromisszumokat sem. Persze nem árt, ha az illető azért némi izgatottságot is ki tud belőled váltani, ugyanis szereted, ha valaki meglepetésekkel kedveskedik.

Halak

Álomvilágban élsz, mégsem a szőke herceg lesz fehér lovon, aki mellett hosszú távon elköteleződhetsz. Olyan férfi illik hozzád, aki következetes, segítőkész, támogat az álmodozásban, ugyanakkor két lábon áll a földön és nem használja ki a naivitásodat.

Szöveg: D.A.

Fotó: Thinkstock

(goodhousekeeping.com)