Az élet melyik területén befolyásol a karmád? Csillagjegyed elárulja!

Korábban már megvizsgáltuk, hogy milyen karmikus feladattal ruházta fel a sors az egyes csillagjegyeket, most viszont az életre és a személyiségre gyakorolt hatását mutatjuk be.

Tűz őselem

Ide tartozik: Kos, Oroszlán, Nyilas

A személyiségfejlesztés karmája a tűz jegyűek sajátja, önmaguk felfedezése ugyanis elengedhetetlen szerepet játszik törekvéseik tényleges megvalósításában.

Kos

Fontos, hogy határozottan és bátran megtaláld a saját hangodat – ahogyan a múltban is tetted –, ugyanis csak ez segíthet előrébb jutni az életben. A függetlenségért meg kell harcolnod, ez azonban nem megy úgy, ha nem tudsz határozottan kiállni önmagadért.

Oroszlán

Előző inkarnációidban valószínűleg nyílt színen mozogtál, azaz olyan foglalkozást űztél, ami által hírnévre tettél szert – nem kizárt például, hogy politikai ambícióra törtél. Ebben az életben azonban az lehet számodra az igazi előrelépés, ha a hatalmadat pozitív irányba terjeszted ki, és önzetlenül a szárnyaid alá veszed a rászorulókat.

Nyilas

Őszinteség és idealizmus jellemezhette a korábbi életeidet, sőt, bizonyos mértékig korlátok nélkül éltél, viszont ezt a fajta függetlenséget a jelenben csak akkor tudod megélni, ha képes vagy irányítani a gondolataidat és szavaidat, és tiszteletben tartasz másokat.

Föld őselem

Ide tartozik: Bika, Szűz, Bak

A szellemi evolúció egy új szakaszához érkeztek a föld jegy szülöttei: feladatuk, hogy gondolkodás útján szerzett tapasztalataikat a gyakorlatba is átültessék.

Bika

Sokat tanultál a szerelemről korábbi életeidben, most pedig arra kell törekedned, hogy ezek alapján a lehető legjobban kifejezd az érzéseid – tulajdonképpen az őszinte kommunikáció elsajátítása a te igazi küldetésed. Élj vele!

Szűz

Az egoizmus ezer arcát megtapasztalhattad már a múltban, pont ezért most a lemondás, a fegyelem és a másokkal szembeni önzetlenség tudományát kell magadévá tenned. Küldetésed, hogy segíts másoknak megérteni az élet értelmét, illetve az is, hogy elhatárold őket a mindennapok buktatóitól.

Bak

Személyes ambícióid miatt az anyagiak kerültek előtérbe korábbi inkarnációid során, most viszont az a dolgod, hogy elkötelezd magad az emberiség szolgálata mellett. Becsvágyad és törtető jellemed ebben segítségedre lehet, általuk ugyanis ügyesen tudsz lavírozni a bürokrácia útvesztőjében.

Levegő őselem

Ide tartozik: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

A mentális személyiségfejlesztés és a társas kapcsolatok helyrebillentése a levegő jegyűek elsődleges életfeladata, mivel nehezükre esik szembenézni az élet valódi oldalával.

Ikrek

Szellemi képességeid a múltban meghatározóak voltak, így nem meglepő, hogy jelenleg is azon dolgozol, hogyan tudnád ezt a területet fejleszteni. Akárhogy is döntesz, a küldetésed csak akkor viheted sikerre, ha kontrolláltan tudsz gondolkodni, és mindeközben harmóniára törekszel az életben.

Mérleg

Az egyensúlyra és szerelemre való törekvésed arra utal, hogy legalább egy éltedben boldog házasságban éltél, és ezt szeretnéd ismét reprezentálni. A karma szerint azonban beleeshetsz abba a hibába, hogy a partnered megváltoztatása árán próbálod az összhangot megteremteni. Az elfogadás és tisztelet elsajátítása a te utad.

Vízöntő

Előző inkarnációidban is nagyra értékelhetted a szabadságot, de ahogyan akkor, úgy most is elkövetheted azt a hibát, hogy megfeledkezel azokról az emberekről, akik közel állnak hozzád. Félsz, hogy fel kell adnod a függetlenségedet, ha bármilyen kapcsolatba belebonyolódsz, pedig ez nincs így, sőt, rengeteg támogatást kaphatsz a társas viszonyok által. Legyél hát nyitottabb!

Víz őselem

Ide tartozik: Rák, Skorpió, Halak

A víz jegyek elsődleges feladata a kapcsolatteremtés, illetve az érzelmek irányításának és fejlesztésének elsajátítása.

Rák

A te esetedben a múlt és a jelen szorosan összefonódik. A családi és baráti kapcsolatok ugyanolyan fontos szerepet játszanak az életedben, mint a korábbiakban, mondhatni ösztönszerűen törődsz a környezetedben élőkkel, az ő jólétük mindennél fontosabb számodra. A feladatod az, hogy ezt a törődést családi szintről világszintre emeld, hogy mások is részesülhessenek belőle.

Skorpió

Bonyolult karmikus utat jártál be, ezért a mostani életed sem sétagalopp: éned egy részét el kell temetned ahhoz, hogy egy másik megszülethessen. Ebben hasznodra lehet, ha mások megsegítésére törekedsz, az ő példájukon keresztül ugyanis sokkal közelebb kerülhetsz önmagadhoz és a rád rótt életfeladathoz.

Halak

A Skorpióhoz hasonlóan te sem egyszerű karmát cipelsz a válladon, sőt, valószínűleg embert próbáló, amit a sors rád szabott, mert ez a kulcsa annak, hogy a jelenlegi életciklusodat lezárhasd. Ha a történtek ellenére képes vagy talpra állni és lelkileg fejlődni, akkor a következő inkarnációdban egy egészen új feladat vár majd rád. Addig is tartsd szem előtt a hit és a pozitív gondolkodás szerepét!

Szöveg: D.A.

Forrás: nathayogacenter.com

Fotó: Thinkstock