Tudd meg, melyik őselemhez tartozol a horoszkópod alapján!

Az asztrológia választ adhat személyiségünk alapvető jellemzőire, hiszen mindegyik csillagjegynek megvannak a sajátos vonásai, erősségei és gyengeségei. Most megtudhatod, hogy melyik őselem tulajdonságai jellemzőek rád.

horoscope-02 (4)

A 12 csillagjegy mindegyike besorolható a négy őselem valamelyikéhez. Azért fontos tudnod, hogy melyikhez tartozol, mert mindegyiknek megvan a sajátos energiája, amely benned is működik.  Az Astrology Zodiac Signs oldal segít ezek felismerésében, hogy aztán könnyebben tudj a pozitív dolgokra összpontosítani.

Lássuk a négy őselem jellemzőit:

Víz:

A Víz őselemhez tartozó személyek rendkívül érzelmesek és nagyon érzékenyek, ezenkívül intuitívak és titokzatosak, akárcsak az óceán. A Víz jelűek szeretik a mély beszélgetéseket, a meghittséget és mindig támogatják a szeretteiket.
Ide tartozik: Rák, Skorpió, Halak

Tűz:

A Tűz jelűek általában szenvedélyes, dinamikus és temperamentumos emberek. Könnyen haragra gerjednek, de ugyanilyen gyorsan meg is bocsátanak. Fizikailag nagyon erősek, tele vannak energiával és szeretnek kalandozni. Intelligens, öntudatos és kreatív emberek, és mindig készen állnak a cselekvésre.
Ide tartozik: Kos, Oroszlán, Nyilas

Föld:

Az ide tartozó emberek nagyon megfontoltak, két lábon a földön járó személyiségek. Konzervatív, reális, de nagyon érzelmes típusok. Praktikusan gondolkoznak, társaikhoz hűségesek és a nehéz időben is kitartanak a szeretteik mellett.
Ide tartozik: Bika, Szűz és Bak

Levegő:

Az ebbe a csoportba tartozók racionális, társasági emberek, imádnak új ismeretségeket kötni és beszélgetni. Barátságosak, intellektuálisak, és szeretnek gondolkodni, kielemezni a dolgokat. Előnyben részesítik a filozófiai vitákat, a nagy összejöveteleket és a jó könyveket és szeretnek tanácsot adni.
Ide tartozik: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Fotó: Pinterest