25 Celsius-fok, 200 fős kíséret és még mi minden – Sztárok és az ő allűrjeik

Allűrökből nincs hiány, ha a világ leghíresebb előadóművészeiről van szó, de hát pont a különcségükért szeretjük őket. A 200 fős kíséret, a karton cigaretta és a „vegán” bútorok azért még minket is megleptek.

Madonna – Kisközségnyi kíséret

A világsztár 200 fős pereputtya egy kisebb magyar települést könnyedén megtölthetne, de ez még nem minden. Madonna ragaszkodik hozzá, hogy az öltözője pont úgy nézzen ki, mint otthon a szobája, és természetesen szüksége van egy saját szakácsra is, aki jártas a vegán konyha világában.

Cher – „Egy szoba nekem, egy a hajamnak!”

Minden idők egyik legismertebb énekesnője, aki több mint 100 millió lemezt adott el világszerte, fontosnak tartja, hogy a fellépések előtt parókáinak külön szobát biztosítsanak. Cher igényei között szerepel még egy üveg vörös- és egy fehérbor, négy doboz kóla és egy dohányzóasztal.

Sir Paul McCartney – Csak semmi állatság!

A most 75 éves énekes, a Beatles egykori tagja híres arról, hogy kiáll az állatok jogaiért, ezért az öltözőjében nem tűr meg semmilyen állati eredetű bőrt, szőrmét és természetesen húst sem. A limuzin ülése, amellyel érkezik, szintén nem lehet valódi bőrből. McCartney szereti „zöldségekkel” körbevenni magát, ezért minden alkalommal 6  cserepes növényt is kér az öltözőjébe.

Adele – Hátrább a citrusfélékkel!

Napjaink egyik legnagyobb zenei csillaga, Adele valamiért ódzkodik a citrusféléktől. Az elvárásai között szerepel 6 teáskanál és 6 teásbögre, és persze mindegyiknek vadiújnak kell lennie. Jó angolhoz méltón szüksége van elektromos vízforralóra a teához és két üveg mézre. A csirkés szendvics is alap, amely a citromon felül nem tartalmazhat paradicsomot, ecetet és csilit.

Beyoncé – Csak egyfajta kóla

Beyoncét akkor a legveszélyesebb megközelíteni, ha egy üveg piros-fehér kólásüveg van az ember kezében, ugyanis az énekesnő egyik legnagyobb támogatója a kék-fehér-piros színekkel bíró változat. Az R’n’B koronázatlan királynője rózsaillatú gyertyákkal lazul el, és az öltözőjének pontosan 25 ℃-osnak kell lennie.

The Beatles – Ha tévé van, minden van

Az angol popzene legnagyobb figurái – ötször szerepeltek az Egyesült Királyság 100 legsikeresebb kislemezének listáján, amit rajtuk kívül egyetlen előadó sem mondhat el magáról – viszonylag szerény elvárásokat támasztottak a fellépéseik előtt, ugyanis nem volt szükségük másra, csak egy fekete-fehér tévére és pár liter kólára.

Elvis – Vizet!

A legendás Elvis az öltözőjébe nem kért mást, csak 10 üveg üdítőt és 4 pohár vizet. Az az Elvis, akit eddig elképzeltünk magunknak, biztosan nem szürcsölgetett narancslevet a fellépései előtt, igaz? Itt az ideje, hogy átírjuk magunkban a képet Budapest egyik díszpolgáráról. (A rangot az ’56-os forradalom melletti kiállásáért kapta.)

Coldplay – Az otthoniaknak

Az egyik legaranyosabb sztárallűr a listáról – ha ez egyáltalán mondható annak – a Coldplay nevéhez fűződik, amelynek tagjai ragaszkodnak ahhoz, hogy minden egyes városból küldjenek egy képeslapot a gyerekeiknek.

Elton John – Komplett szoba

Hat láb hosszúságú kanapé, könnyűszerkezetes szék, asztali lámpa, nagy zöld növények és persze virág mindenütt. Ebben az enteriőrben már szinte látjuk magunk előtt Elton Johnt, ahogy finoman, kicsit kényeskedve issza a szokásos teáját.

AC/DC – Semmi más, csak rocksztároskodás

Az AC/DC zenekar tagjai nem kérnek nagyot, csak sokat. Üdítő, tea, kávé és alkohol minden mennyiségben a rendelkezésükre kell, hogy álljon. A dobosnak csakis ír krémlikőr dukál, az énekesnek pedig klasszikus dohány, hiszen ő magának sodorja a cigarettát, a többiek pedig beérik egy egyszerű karton cigivel.

 

A Nők Lapja 2018/5 lapszámában Vereb “Rocky” Adriennről olvashattok, akinél többet nem sokan tudnak arról, hogy milyenek a sztárok a kulisszák mögött! A magazin január 31-étől kapható az újságosoknál.

Összeállította: M. M.

Fotók: theredlist.com, pinterest

(independent.co.uk, nypost.com)