Nemcsak a világ, mi sem tudunk betelni Adele hangjával

A többszörös Grammy-díjas énekesnő hangja szó szerint aranyat ér. A Nők Lapja friss (2016/6.) számában az angol sztár életének alakulásáról olvashattok sok-sok érdekességeket, alább pedig megmutatjuk, melyek a kedvenc dalaink tőle.

29 sztar cikk

Bár a február 15-i Grammy-díjátadón biztosan nem kap majd aranygramofont – tavaly novemberben megjelent 25 című albumával pont lecsúszott arról az időszakról, amikor az idei Grammy-re válogatták a jelölteket -, biztosak vagyunk benne, hogy jövőre újra a díjazottak között lesz, és jelenlegi 10 Grammyjéhez bezsebel még néhányat.  Egyrészt azért, mert legújabb albuma (is) zseniális lett, másrészt pedig azért, mert dalszövegeit maga írja a saját érzelmeit, élményeit felhasználva, és gyakran a zenéit is ő szerzi. Pont ettől válik napjaink egyik leghitelesebb zenei előadójává – nézzétek csak meg az alábbi videókat, amik mindezt bizonyítják!

Novemberben megjelent albumának egyik legszebb dala a megszokottól eltérően picit másképp előadva:

Legújabb lemezén hallható Hello című slágerének videoklipjét óránként egymillióan nézték meg:

A 21 című albumán található Rolling In the Deep országszerte hónapokig vezette a sikerlistákat:

Adele debütáló dala, a Hometown Glory 2007-ben jelent meg, csupán 16 éves volt, amikor írta:

Ha többet szeretnél megtudni az énekesnőről, ne hagyd ki cikkünket a Nők Lapja 2016/6. számából, ha pedig még több zenét hallgatnál, amik Adele hangjához hasonlóan megnyugtatnak, kattints ide!

Fotó: Profimedia