10 dolog, amit csak a legjobb barát érthet

Közhelyesen hangzik, de egy barát, aki igazán jól ismer minket, olyan nagy kincs, amit érdemes megbecsülnünk. Hogy miért? Máris kiderül, csak olvassatok tovább!

jobaratok

1. Amikor valami olyan történik, amin senki más nem mer nevetni, ő hangosan hahotázik. Például amikor egy galamb a fejed fölé száll és a hajadba pottyant… Tapasztalat. ;-)

2. Ő az, aki egyetlen mondatodból megállapítja, hogy valami baj van, mert nem használsz elég emojit, miközben beszélgettek.

3. Pont ezért, mire hazaérsz, már a lakásodnál vár egy nagy adag jégkrém vagy egy üveg bor társaságában, hogy kiönthesd neki a lelked.

4. Tudja, hogy vannak furcsa szokásaid, mégis elfogad ezekkel együtt. Sőt, néha még arra is rá lehet venni, hogy veled együtt hódoljon ezeknek a tevékenységeknek. Mondjuk ő is belemártja a fagyiba a sült krumplit, vagy hajlandó megnézni egy zs-kategóriás zombis filmet, amitől egyébként sikítva elmenekülne.

5. Ha pánikolsz valami miatt, akkor is tudja, mit mondjon, hogy megnyugodj. Vagy legalább hajlandó „lelocsolni hideg vízzel”, hogy magadhoz térj.

6. Nem csodálkozik azon, hogy a lakás legkülönbözőbb helyein rejtegetsz édességet. Sőt, szeme sem rebben, ha a színházi táskádból a mobilod, a bankkártyád és némi zsebkendő mellől még egy banánt is előrántasz, mert tudja, szeretsz minden eshetőségre felkészülni.

7. Egy csúnya szakítás után hajlandó egyhuzamban négyszer-ötször is megnézni veled a Dirty Dancinget – terápiás céllal –, pedig legszívesebben a tóba fojtaná Babyt és Johnnyt, csak hogy véget vessen már az egésznek.

8. Tudja, hogyha megzavar a kedvenc sorozatod közben, azonnal megszakítasz vele minden kapcsolatot. Ahogyan akkor is, ha ugyanazt a fiktív szereplőt nézi ki magának, akibe te már az első rész első jelenetében halálosan beleszerettél. ;)

9. Ismeri az életed minden egyes mozzanatát, ahogyan te is az övét, ezért sok olyan belsős poénotok van, amit a külvilág sohasem érthet meg. Ne csodálkozz, ha furcsán néznek rátok egy-egy ilyen hahotapillanat után.

10. Tud veled telepatikusan kommunikálni, mert ő ismer a legjobban a világon. Elég egyetlen mosoly, egy szemvillanás, vagy egy árulkodó mozdulat, és máris tudja, mi jár a fejedben.

Szöveg: D.A.

Fotó: Thinkstock