Szinkronban a divattal a Nők Lapja Nyár idei számában

Filmsztárok, magyar szinkron, divat és nosztalgia, rengeteg interjú és olvasnivaló + 14 oldal rejtvény a Nők Lapja Nyár 2017-es kiadásában. Mi kellhet még a strandra? Már csak törölköző és fürdőruha, meg némi naptej és egy fa hűs árnyéka. ;)

Kattintsatok a címlapra és lapozzatok bele a magazinba!

Galéria | 9 kép

Amellett, hogy mesés helyekre kalauzolunk, ínycsiklandó recepteket mutatunk, játékos tesztek kitöltésére invitálunk és a legjobb nyári programokat ajánljuk nektek, górcső alá vesszük a magyar szinkron legjavát és a nemzetközi divatszíntéren is nosztalgiázunk picit.

Idei címlapsztárunk Sophie Marceau, akiről Vass Virág írásából többek között az is kiderül, hogyan képes a nyomasztó elvárások, a tévedései, csalódásai ellenére hű maradni egykori kamaszlány önmagához. Páros interjút olvashattok Meryl Streep magyar hangjaival, Bánsági Ildikóval és Ráckevei Annával és a Woody Allent szinkornizáló Kern András is beszélt nekünk a szakma szépségeiről, saját élményeiről. Pór Attila riportja az egyik legnagyobb hazai szinkron műhely mindennapjaiba enged bepillantást öt oldalon – olyan kérdésekre is választ kapunk belőle, minthogy melyik a világ legrosszabb szinkronja, és kiderül, hogyan szinkronizálnak a gyerekek. A hazai filmgyártásnál maradva: Pápai Erika is mesélt nekünk arról, milyen érzés Nicole Kidman vagy éppen Lauren Graham, vagyis Lorelai Gilmore bőrébe bújni, és Kökényessy Ági, a Jóbarátok Racheljének magyar hangja is elárult néhány dolgot a hangkölcsönzés mesterségéről és saját életéről.

A szinkronok után szinte szó szerint türkiz vizekre evezünk, Oravecz Éva Csilla a Karib-térség egyik kedvelt turista-elfoglaltságáról, a delfinekkel való úszásról írt elgondolkodtató cikket. Ezt követően ismét Magyarország felé vesszük az irányt, hogy ínycsiklandó gyümölcsös desszertekkel kényeztessünk titeket, majd Pintér Katalinnal, a Gerbeaud birodalom tulajdonosával az édességek világába kalauzoljunk. Ha a finomságok „elfogyasztása” után egy kis lazításra vágytok, 14 oldalas rejtvény mellékletünk remek lehetőséget kínál erre.

Az agytornát követően egy kis időutazás következik: a divat jelene és múltja is megelevenedik a legnagyobb tervezők sorsain, Zoób Kati műhelytitkain, Epres Panni modellkarriejének bemutatásán, a szupermodellek örök ragyogásán és a frizuraforradalmárral, Vidal Sassoon készült képzelt interjúnkon keresztül. Mindezeken felül „elutazunk” Balatonfüredre is, ahol a jelen és a múlt is kiemelt szerephez jut a magazin hasábjain, hogy aztán mennyei salátareceptek olvasgatásával csillapíthassátok az éhségeteket – már ha a korábbi süteményes blokk nem lett volna elég nektek. ;) Amalfi partjait és Wachaut is útba ejtjük és a Casablanca utóéletéről is mesélünk picit, hogy végül 2017-es Nagy Nyári horoszkópunkkal lezárjuk a rekorder, 212 oldal hosszúságú Nők Lapja Nyarat.

Ne feledjétek, a Nők Lapja Nyárban is megtaláljátok egér piktogramjainkat, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzokat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

nleger

A Nők Lapja Nyár már kapható az újságosoknál – ne maradjatok le róla!