Brazília, Olimpia és izgalmas interjúk – Itt az idei Nők Lapja Nyár!

Nem telhet el ez az évszak Nyár különszámunk nélkül, mely a szokásokhoz híven egy nagyobb tematika köré épül, rengeteg interjú olvasható benne, és több oldalas rejtvénymellékletet is tartalmaz, hogy a strandolás és a nyaralás minden percét kiélvezhessétek.

nlnyar_hangolo

És hogy mi ez a nagyobb tematika? Természetesen az Olimpia, melyet idén augusztus 5. és 21. között rendeznek meg. A témához kapcsolódóan több sportolóval is beszélgettünk, egykori legendás sportemberekről is megemlékezünk, sőt ellátogattunk a női vízilabdások edzésére is. Interjút készítettünk többek között Kiss Gergő vízilabdázóval, Szabó Bence kétszeres olimpiai bajnok MOB-főtitkárral, illetve Vitray Tamással is, aki sport témában megkerülhetetlen hazai személyiség, valamint megnéztük a Use Unused showroomját is, hiszen ők tervezték az idei olimpiai formaruhákat a magyar versenyzőknek.

nlnyarhangolo1

Az Olimpia-tematika azonban nem merül ki ennyiben: górcső alá vettük a nyári versenyek otthonául szolgáló Rio de Janeirót és Brazíliát is – címlapunkon nem véletlenül szerepel a dél-amerikai ország egyik legismertebb szülötte, Gisele Bündchen. Beleástuk magunkat nemcsak az ország történetébe, hanem az ottani kávé– és teleregény kultúrába, ráadásul a brazil nők titkait is kutattuk. Gasztro fronton is a szurkolásé a főszerep, fantasztikus “rágcsálnivalók” közül szemezgethettek a lapban.

nlnyarhangolo2

Természetesen hazai vizeken is evezünk kicsit – biztosak vagyunk benne, hogy nyári programajánlónkban mindenki talál számára kedvező eseményt, és a számtalan interjú közül olyan személyiségeket, akikről szívesen olvas – csak néhány név a megszólalók közül: Csepregi Éva, Földes Eszter és Lovasi András, Miklósa Erika. Az idei Sziget fesztivál leginkább várt sztárfellépőjéről, Rihannáról is szót ejtettünk egy cikk erejéig, sőt 14 oldalas rejtvénymelléklettel is készültünk, hogy a csobbanások közti idő hasznosan teljen.

Ne feledjétek, a Nők Lapja Nyárban is megtaláljátok egér piktogramjainkat, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzokat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

nleger

A Nők Lapja Nyár már kapható az újságosoknál – ne maradjatok le róla!