A divat bűvöletében... A Nők Lapja 2021/1. számának cikke.

Korábban volt egy hobbija: elkészítette a saját ruháit, és egy szakmája: optometristakontaktológus. Ma, a Navona Fashion alapítójaként a hobbija a szakmája, amire nem is használná a munka szót. Ez inkább varázslat, amivel szívesen foglalkozik a nap minden órájában.

Kezdjük azzal, hogy Megla Rózsa szerint melyik az a három ruhadarab, amelynek mindenképp ott kell lennie egy nő szekrényében! Az első egy alapruha, amit hívhatunk „kis feketének”, de lehet ez „kis sötétkék” is – attól függ, melyik áll jobban az arcszínünkhöz.
A második lehetne egy sportos nadrágkosztüm, amely jó minőségű, elegáns blúzokkal remekül variálható. A harmadik pedig most, a téli szezonban mindenképp egy jól szabott, minőségi alapanyagból készült kabát lenne, amely többet árul el rólunk, mint a névjegyünk.
Ebből a rövid felsorolásból is látszik, hogy Rózsa az elegáns nők öltöztetője, alkalmi, sportos és üzleti kollekciókat egyaránt tervez, nem egy ruhadarabjával találkozhattak már a Nők Lapja címoldalán is. A szalonban, ahol beszélgetünk, a falakon több mint ötven bekeretezett címlap lóg: például Béres Alexandrának egy lazacszínű pelerint, Mihalik Enikőnek egy különleges smaragdzöld selyemruhát tervezett. Vagy álmodott meg? Rózsa ugyanis időnként nemcsak nappal, hanem éjszaka, álmában is a ruháin gondolkodik.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Mikor talál rá a divatszakma?
Milyenek a munkamódszerei?
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .