Dobray Sarolta folytatásos regénysorozata a Nők Lapja 2020/46. számából.

Mind sérültek vagyunk valahogyan. Ki úgy, hogy bánt, ki úgy, hogy hagyja, hogy bántsák. Ki végzetesebben, ki kevésbé, ki gyógyíthatóan, ki gyógyíthatatlanul. Van, aki öl a végén, és van, akit megölnek. De van-e mindig világos határ a kettő között? Egy házasság története, két szempontból – egyszer a nőéből, máskor a férfiéból. Két valóság, egy tető alatt.

Ennek a Juditnak az arca egészen megnyúlt azóta, mióta nem látta. Vagy tizenöt év! Egész szép. Macskái vannak. Legalábbis a Facebook-profilja szerint. Lefeküdt vele egyáltalán? Nem emlékszik. De most itt a neve az online névsorban, hogy jelezte részvételét valami előadásra, ugyanarra, amire Léna is megy. Legalábbis Léna ezt állítja.
Ez a lány egészen odavolt érte, igen, ha jól rémlik Péternek, még a kisujja begye is csupa vörös lett az izgatottságtól, amikor találkoztak. Ezek után igazán nincs abban semmi, ha megkéri egy szívességre, a régi szép idők emlékére. Persze nem ront csak úgy rá, mielőtt a lényegre térne, elkél pár udvariassági kör, pár sor a chatben, hogy vagy, de jól nézel ki, ezer éve satöbbi. Judit örül. Mosolygós arcok, szívecskék, biszbaszok röpködnek. Akkor Péter végre felveti Juditnak, nem nézné-e meg, hogy a felesége valóban ott van-e azon az eladáson. Judit erre már nem válaszol. Miért nem? Persze, most már emlékszik. Tiszta őrült volt a csaj, már akkor is ilyen pszichobaromságokra járt, mindenféle diagnózisokkal bombázta Pétert, narcisztikus, meg egyéb lila szindrómák, jellemző, ezek imádják diagnosztizálni az embert, nemhogy inkább magukba néznének.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Léna és Péter története tovább folytatódik.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .