Egészséges életmód ötven felett a Nők Lapja 2020/25. számának Egészség rovatában.

Léteznek örökifjú idősödő nők és férfiak, bizonyítván, hogy az életkor emelkedésével nem szükségszerűen jár együtt a fizikai és szellemi leépülés, a testi panaszok megszaporodása. Az sem titok, hogyan csinálják: a tevékeny mindennapok, az egészséges, aktív életmód haszna panaszmentes, derűs életévekben mérhető.

Sokan aggódva néznek a tükörbe, mert az idő múlásának jeleként csak azt látják, hogyan hálózzák be a ráncok a bőrüket, és nem értékelik, hogy az évek számával a bölcsességük, a tapasztalataik is gyarapodnak. De aki igazán bölcs, megérti, hogy az élet maga a változás.

Harcban az idővel

Az arcot megfiatalíthatja egy plasztikai sebész vagy a kozmetológia (bőrgyógyászat+kozmetika) érett bőrre ajánlott ápolószerei, de a korral járó biológiai változásokat nem lehet megállítani, legfeljebb késleltetheti őket az egészségre törekvő életmód. Könnyebben viseli az idő múlását, aki harmóniában él önmagával, mindent megtesz azért, hogy testi és szellemi fittségét minél tovább megőrizze. Ennek legnagyobb ellenségei a kényelmes életmóddal összefüggésbe hozható kórok, a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek, a magas vérnyomás, rák, a kóros elhízás, a mozgásszervi zavarok.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Mi az, amivel megőrizhetjük az egészségünket, és késleltethetjük az öregedést?
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .