Gasztró
A tökéletes házi majonéz hozzávalói
Hiába időigényesebb elkészíteni, mint előkapni a hűtőből, a majonéznek nincsen párja, ha házilag készül. Csupán két alap hozzávaló kell az elkészítéséhez: tojássárgája és olaj, illetve a legkülönfélébb ízesítők fűszertől üvegben eltett zöldségig. A kérdés az utóbbi alapanyagoknál mindig csupán az, hogy milyen ízvilágot szeretnénk adni az ételünknek. A legfrissebb, szeptemberi Nők Lapja Konyhában 4 kitűnő […]
admin1 perc
Főzzünk hungarikumokból
A magyar gasztronómiában több mint egy tucat olyan alapanyag van, amit hungarikumnak minősítettek, a tokaji aszútól az akácmézen át a gyulai és csabai kolbászig. Ezekből a hozzávalókból főzött Tobai Róbert az államalapítás ünnepének tiszteletére. Íme, egyik receptje.
admin1 perc