heti menü

Jó, de mi legyen az ebéd? Heti menü: 05. 19. – 05. 25.

Finomságok tökkel és borsóval az e heti menü listájában.

Van otthon ez is, az is, az ember mégse tudja, mit is kéne főzni. Ismerős, ugye? Mintha mindig ugyanaz a néhány étel lenne műsoron. A többiek pedig hiába unják épp úgy, mint te, semmilyen jobb ötlettel nem állnak elő. Most jövünk mi!

Íme, egy egyszerű és szezonális ételekből álló lista, amiben mindenki talál kedvére valót! Hát még az, aki hozzám hasonlóan neki nem állna kétszer főzni egy nap, és biztosan nem főz hétköznap levest – és másodikat sem. Nekik több mint egy hétre elég lehet az inspiráció!

Figyelem: recepteket most csak a linkek alatt közlünk, a lényeg a közös ötletelés, és hogy rászokjunk a tervezésre, amivel kapcsolatban korábban már adtunk ötleteket.
Na de lássuk végre az e heti ajánlatot!

Hétfő:

  • reggeli: paradicsomos bruschetta
  • ebéd: frankfurti leves, mákos tészta
  • vacsora: arancini 

Kedd:

  • reggeli: müzli tejjel, gyümölcsökkel
  • ebéd: meggyleves, currys patisszonragu
  • vacsora: friss eper és cottage cheese

Szerda:

  • reggeli: bittara appa (tojásétel)
  • ebéd: hamisgulyás, diós tészta
  • vacsora: spenótfőzelék tükörtojással

 

heti-menu-05-19-05-25

Az olcsó, de mégis finom heti menü kulcsa a tervezésben rejlik! (Fotó: Getty Images)

Csütörtök:

Péntek:

Szombat:

Vasárnap:

Jó étvágyat kívánunk mindenkinek!

Kapcsolódó: A korábbi heti menük ide kattintva érhetők el

Kiemelt kép: Getty Images