csillagenergiák 2024

Zsigeri megérzéseink felerősödhetnek – Heti csillagenergiák (2024. 06. 17. – 06. 23.)

Kiss Fanni viselkedéselemző és asztrológus előrejelzései a hétre.

A nyár egyre forrósodó napjaival az energiák intenzitása sem csökken, csupán átalakul. Az elmúlt hetek Ikrek minőséggel telített időszaka után ezen a héten a Rák jegye veszi át a főszerepet ahogy a Merkúr, a Vénusz majd a nyári napfordulóval a Nap is átlépi határát.

Az előttünk álló időszakban a Rak jegyével érintett emberekhez hasonlóan mi is érzelmesebbé válhatunk és ösztönös-zsigeri megérzéseink is felerősödhetnek.

Könnyebbé válhat számunkra a másik fél érzelmi állapotára való ráhangolódás, így kapcsolódásaink sokkal harmonikusabbak lehetnek.

heti-csillagenergiak-2024-06-17-06-23

A nyaralás végre veszekedés nélkül telhet (Fotó: Pexels)

Hétvégén a telihold szinte a napfordulóval egy időben teljesedik ki, ezzel „megnyújtva” és megsokszorozva ennek az égi eseménynek a hatását. A hétvége napjai így kiváló alkalmat jelenthetnek szándékaink megfogalmazására és az elmúlt fél évünkre való visszatekintésre, összegzésre és a velünk történt pozitív dolgokért való hálaadásra.

Heti csillagenergiák (2024. 06. 17. – 2024. 06. 23.)

Hétfő

Hétfőn a Skorpió Hold mélyre hívó energiáival indíthatjuk a hetet. Ez a hatás a Merkúr-Vénusz párosa és a Neptunusz között kialakuló kapcsolódással együtt a gyógyulás lehetőségével teli teret teremt: ha létre tudunk hozni kapcsolódásainkban egy biztonságos légkört, akkor most még a legnehezebb dolgok is kimondhatóvá, megbeszélhetővé válhatnak. Ezzel együtt érdemes lehet kommunikációnkra nagyobb figyelmet fordítani: a neptunuszi energiák miatt könnyebben kialakulhatnak félreértések és hajlamosabbá válhatunk az Áldozat-Megmentő típusú játszmákra is.

Kedd

Kedden már a Skorpió Hold eltökélt minőségei kerülhetnek előtérbe. A Halak Szaturnusszal alkotott támogató kapcsolatának köszönhetően elszántabbnak, kitartóbbnak érezhetjük magunkat, így könnyebbé válhat még a kihívással teli és nagy fókuszt igénylő feladataink elvégzése is.

Szerda

Szerdán a Skorpió végén járó Hold kapcsolódása a Bika Uránusszal, majd a Halak Neptunusszal ismét a lélek síkját emelheti fókuszba. Intuitív énünk felerősödhet, így megérzéseink formájában fontos információk érkezhetnek hozzánk. Részünk lehet váratlan felismerésekben is, bár megeshet, hogy azok a „nyers igazságot” tárják fel, így a szembesülés pillanata illúzióink leomlásának kellemetlen élményét is magával hozza.

Csütörtök

Csütörtökön a Nyilas Hold tüzes energiáival érkezünk meg a nyári napforduló pillanatához. Ez az égi esemény szimbolikus szinten a fény győzelmét és erejének teljességét képviseli a sötétséggel szemben. Mindezt áthatja a Nap kapcsolódása a Halak Neptunusszal.

A nagybolygó éteri energiái az álmaink és vágyaink kérdéseit emelhetik a középpontba.

Arra hívhatnak, hogy megvizsgáljuk: mi az, amire igazán vágyunk és mi az, amiről inkább csak álmodozunk? Ez a hatás egyúttal azt is üzeni: vágyainkat követni azzal jár, hogy elhagyjuk mindazt, amit eddig ismertünk, hiszen az új megvalósítása mindig a régi keretein túl történhet meg.

Péntek

Pénteken a Nyilas Hold energiái maradnak velünk. A Bika Mars és a Rák Merkúr támogató kapcsolódása egy lehetőségekkel teli energiateret hoz létre. A teliholdhoz közeledve és a napforduló erőterében járva most minden konkrétan megfogalmazott szándékunk olyan lehet, mintha termékeny földbe vetnénk a magokat. Céljaink kitűzése vagy a megvalósításuk útján megtett első lépéseink most az átlagosnál könnyebbé és gyümölcsözőbbé válhatnak.

Szombat és vasárnap

Szombaton a nyári napforduló erőterében, a Bak jegyében születik meg a telihold, így megsokszorozza mindazt, amiről ez a hatás szól. A szaturnuszi jegy strukturáltsága abban támogat minket minket, hogy

a korábban megszületett terveinknek és céljainknak földeltséget adjunk, megvalósítás síkjára hozzuk őket.

A telihold pillanatában aktív Bak jegy visszatekintő minőségei és a Rák jegy érzelmi terünket megnyitó energiái arra is hívhatnak minket, hogy összegezzük a téli napforduló óta eltelt fél évünk történéseit és egy pillanatra megállva hálát adjunk a pozitív megéléseinkért.

Vasárnap is velünk maradnak a Bak Hold energiái, azonban Szent Iván éj ünnepével a jegy fényőrző minőségei domborodhatnak ki. A zodiákus körén a Bak jegye az, ami szimbolikus szinteken őrzi a fény magjait, hogy amikor eljön az idő, megszülethessen belőlük az új. A Hold útja most tehát ezt az energiát csatornázva arra hív, hogy gyűjtsük össze azokat a belső igazságokat, érzéseket, élményeket, emlékeket, melyek mint „fénymagok” reményt adhatnak számunkra amikor azt érezzük, sötétben járunk.

Kiss Fanni viselkedéselemző és asztrológus Instagram-oldala: instagram.com/lelek.emelo

Te köztük vagy? 3 csillagjegy, akinek titokzatos a kisugárzása.

Kiemelt kép: Getty Images/nőklapja.hu

Szeretnél találkozni a Nők Lapja újságíróival és szakértőivel? Szeretettel várunk a Példakép Díj átadóján! Jegyek már kaphatók!

Nők Lapja Példakép Díj